Evo bas sam si bio oslobadao memoriju na mobu za 402 i i kada sam izbrisao sve on mi napise da imam slobodno 9 i nesto od 10.32mb, a zbilja nemam vise sta pobrisat zbog cega ne mogu oslobodit svih 10mb???
Evo bas sam si bio oslobadao memoriju na mobu za 402 i i kada sam izbrisao sve on mi napise da imam slobodno 9 i nesto od 10.32mb, a zbilja nemam vise sta pobrisat zbog cega ne mogu oslobodit svih 10mb???
Jesi otvorio skrivene mape ?![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pobriši i t9 fileove (češki, uzbekistanski, tunguzijski lol)cca 300kb
Mislis na folder system?
E da zasto ne mogu kopirati folder system i sve sta je u njemu na kompu tako da imam backup ako pobrisem sa krivo?
Kak si uspio oslobodit tolko memorije? Gdje se nalaze T9 datoteke? Ja ih nikako ne mogu nać. Imam uključene skrivene foldere i datoteke.
t9 ti je u data/system/t9/
ak imaš mob od t-coma, njegova "pinki" tema ima još oko 350, zamjeni ju nečim manjim (config/default)
WTF??? Ja nemam tog foldera za T9, a svejedno u mobu imam jezike. Temu sam sklonio već odavno.Izvorno postao V3rt!g(o)
neznam, tu bi trebalo biti....![]()
Jeste li vi ikad vidjeli CX65 na 15MB slobodne memorije
ako ne svakako pogledajte
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=418
može neki prijevod?![]()
Molio bih nekog da mi obasni šta se sve smije brisat jer ja nemam pojma. Bojim se da nešto ne sjebem pa da ne mogu mob upalit. Jel se može to uopće dogodit?
I jel bi se mogo nekako promjenit font u izbornicima, porukama,...? Htio bih ga promjenit, malo smanjit i boldirat, a ne znam kako.
Hvala!
na koju foru je to uspio izvuci 15mb, moze neko napravit hrvatski tutorijal pa da i mi obicni smrtnici pokusamo
za veci font eventualno neki patch...a i ovak se da: za meni upali "big letters", a za poruke upali text zoom+ na sms setup...Izvorno postao domy_os
Znam za to, al ja bi htio manje ikone po cijelom softwareu. Dobro, nema veze...Izvorno postao V3rt!g(o)
Za manje ikone po cijelom sofware-u pogledaj
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=205523#post205523
Bookmarks