1MB! I mene isto zanima, jer se dvoumim izmedju ta dva moba...
danas sam dobio priliku da zamjenim svoj t68i sa kamerom za s55 s kamerom, sad me zanima sta vi mislite o tome. t68i mijenjam najviše zbog toga sto mi je dosadio i posto mobovi imaju gotovo iste funkcije trazim savjete ljudi koji su koristili oba telefona da me usmjere.. Koliko MB memorije ima s55...pričalo se oko 2 al nisam siguran...
Hvala![]()
Forumaš godine :)
1MB! I mene isto zanima, jer se dvoumim izmedju ta dva moba...
Pa ja se polako ali sigurno odlucujem u korist Siemens-a...
Ipak je t68i star i cijena mu jako jako pada...
Jel znas kako funkcionira slikanje na s55-ici ?
Jel se moze na ekranu gledati ono sto trenutno slikas kao na t68 ili se gleda kroz kameru?
Ali nema pevise dvojbe ja mislim... Funkcije su gotovo jednake ali s55 ima Javu i polifonije što mi je jako važno. . ..
@sezam-picika, majstore ako ti je dosadio-mjenjaj ga, nećeš ništa izgubiti od velike važnosti, a i S55 ima brži software pa je to još bolje, jer T68i zna malo udaviti svojom sporošću.
Kad ti mob dosadi, nema pomoći osim promjeniti.
@vrag, tebi znači nije dosadio T68i nego ne znaš koji da uzmeš, fenomenalni su i jedan i drugi, S55 ima malo dosta brži software, meni je to recimo super, a i noviji je model.
Ne bih sad ulazio dublje u tehnikalije, imaju svoje male različitosti, ali u principu ne može se reći da je jedan u kvantnom skoku u odnosu na drugi.
Treba imati na umu koliko je ranije izašao SE u odnosu na S, to je njegova eventualna prednost koja sada lagano postaje mana.
Star je brate.
Dajem glas Siemensu.
dvoumim se jer je t68i trenutno oko 1600kn u oglsniku, i ne moze mu vise znacajnije padati cijena... ima vec stabilan software sto je jako vazno, dok S55 je noviji i ne znam koliko mu je ispravljen software... i zivcira me kod S55 kaj pokazuje samo tri retka opcija po meniju...
pa netreba ti vise ,nokia prikazuje samo jedan!siemensov meni je dosta pregledan.
Evo ja se zelim zahvaliti svima na argumentima i odlucio sam se za S55 , mijenjam svoj t68 ;-( za njega .. . .
Jel valja sta kamera na Siemensu...kakva je za slikanje???
Kamera ti radi ok.... Na 9x13 fotki izgleda iznenađujuće dobro.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
samo pazi zasto covjek mjenja bolji mobitel(i skuplji) za losiji i jeftiniji
viki jel se moze ekran s55 koristiti kao trazilo za kameru?
ne nažalostPoslao: coma_zgb
viki jel se moze ekran s55 koristiti kao trazilo za kameru?
Jel se slike na isti način kao na t68 šalju na komp...
U kojoj su rezoluciji slike na kompu?
Imaš mogućnost slikati u 2 reze 640x480 i 160x120. Spojiš kabelom s55 na komp i otvoriš folder sa slikama te zatim upotrebiš copy paste i to je to....
Pa jel ne moze preko IR-a??
Ŕ po cemu je bolji Siemens?
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
po svemu![]()
Istina, po svemu... no t68i je malo ipak lijepsi... no to je cisto subjektivno!
IMO po nicemuPoslao: sezam-picika
po svemu![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ovo "IMO" je bilo vazno...svatko ima svoje misljenje, ali ni ti ni ja nismo bili u pravu, zar ne?
Nije ni po svemu ni po nicemu nego negdje u sredini ali svakako je s55 bolji(citaj: ima vise funkcija)![]()
Ako ima više funkcija (a to je minimalno) to ne znači da je bolji!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa IMO je bolji jer sam imao oba...
Bookmarks