Gospodi VIP-ovcAma je još jutros sve crklo. To jest, ne rade im stranice (webmail radi, ali ne portal).
A meni o izgleda ko da se baza razletila - fenomen koji se i nama u frimi češće nego rjeđe desi![]()
Gospodi VIP-ovcAma je još jutros sve crklo. To jest, ne rade im stranice (webmail radi, ali ne portal).
A meni o izgleda ko da se baza razletila - fenomen koji se i nama u frimi češće nego rjeđe desi![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da... meni piše: stranica nije dostupna...
Izgleda da im je pao server. Još uvijek ne radi.
Mijenjajte platformu (ili programereIzvorno postao BlueDevil
)
...eto, sad radi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa morali su ga brzo popravit jer ih ionako već tuče konkurencija!!Izvorno postao Eminem
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa mozda je trebao riknut do kraja, bez mogucnosti, ponovna vracanja. Motda bi ih to konacno natjeralo da sloze, logican, pregledan i dobar site, za razliku od ovoga koji sada egzistira. Pa 24 sata bolje izgleda, zaostaju barem par godina!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ma ne ja sam ga podigao.šala
Ono, stvarno se sve srušilo
Ekipa po VIP.centrima kupuje mobove, a ovi ne mogu po karticama ništa aktivirat, mijenjat (sve rade preko portala). Ma strahota, na onu vrućinu još i ekipa koja veli "ma boli me q. za vaše porobleme, ja hoću to i to). Hihi![]()
a i taj sajt je čudnije što radi nego što ne radi. to im je netko posložio pred par godina u J2EE koja je sama po sebi prilično jeziva platforma za razvoj, kompliciran do bola iako mu je security jača strana zbog dozvola u ovisnosti tko ili što traži određene servise. no, malo je kvalitetnih EE developera kod nas, k tome su vjerojatno skupi jer je fakat tehnologija malo glava-boli-zajebana, pa je eto pitanje jel to razvio kvalitetan tim ljudi. a kao što velite, i u vip centrima prodavači rade prek tog portala, znači i korisnički i poslovni dio je vezan u jednu aplikaciju, skupa s pristupima korisničkom računu, postavkama, računima koji se mogu pregledavati i trenutna potrošnja za tekući mjesec, dakle i određeni dio billing sustava je nadovezan u to, što je prilično tricky, i u biti i nije prepametno rješenje imati zabavni portal vezan s osjetljivim poslovnim stvarima... mislim da je svaki pad tog sustava stanje 'red alert' u tehničkoj službi vipa... ne bih im htio bit u koži dok je ta aplikacija gore![]()
@BD oni u VIP centrima i inaće nemogu ništa aktivirati po karticama.
dobar grah daleko se čuje
Ah... ma znam kadgod sam išao aktivirat roaming na prepaidu da su nekaj trkeljali po netu, pa kad ekipa kupi mobove (nove) isto nekaj moraju tamo trkaeljat.. OK, ne znam točno šta rade, ali nešto vezano s inetom je
Bookmarks