k700 nema 1mpix kameru, već vga kameru, a 1mpix rezoluciju dobivaš softverskom interpolacijom...
Pozdrav svima!
Kao što naslov kaže, cujem da se k700 povlaci iz prodaje u t-mobilu. Prijatelj mi radi u t-mobilu i kaže mi da ih svaki dan zovu ljudi i da se žale na probleme u radu k700. Po meni su u t-mobilu nešto zeznuli sa softwareom.Poznato je da k700 ima 1mp kameru a u t- mobilovoj ponudi je to smanjeno (software interpolacija). Jel zna netko šta više o tome?
Zadnji uredio konan : 27-07-2005 u 11:50
k700 nema 1mpix kameru, već vga kameru, a 1mpix rezoluciju dobivaš softverskom interpolacijom...
Da ali to nije moguce povecati na k700 iz t-mobile ponude.
I bolje - to radiš na bilo kojem PCju sa bilo koji softverom - to mi je totalna debilana da se tako manipuliraju slike. Gubi se kvaliteta, ono - ne vidim potrebe.
Ali stoji ovo da je pun nekih bugova, svako malo slušam o tome okolo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da ,tako sam i ja mislio prije uzeti k700i pa neka moja prijateljica koja radi u t-mobilu rekla da radje uzmem s65, jer je sa k700 neka greška u softweru!!!![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Istina i ja sam nešto naučuo (rekla-kazala) da bi povukli sve modele iz trgovina jer su sa softom imali puno primjedbi.Pa bi ga ponovo vratili i to u tajnosti od javnosti.
Spremite se za super jeftine K700 kao što su sada T630.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
...pa to je T-com...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hm, mozda ima nesto o tom buggy softveru... U VIPu su recimo na svom portalu zabranili sve "napredne" downloade (Java igre, polifone melodije...) ako dodjes sa K700i, jer navodno su se ljudi masovno zalili da sa K700i imaju problema sa downloadom.
Ja osobno sa downloadom nikad nisam imao problema, imao sam nekih drugih sitnijih problemcica, no svi su rijeseni upgradeom firmwarea.
Grr... A ja sam svoj K700i svojevremeno platio 3k+ Kn...![]()
koliko si ga platio?
ja svoj utopio dalje. da sam samo znao...tipke uzas, radi ko 286 sa winxp, joystick sad oce, sad nece (dolje pogotovo), slike kao preview odlicne, kad odslikas pune tockica (sum). Da ne kazem da ne podrzava mp3 za sms, itd, itd, itd.
back to Hellomoto![]()
hmmm... a ja vidiš znam ljude koji su sasvim zadovoljni i nemaju nikakvih problema... tako je valjda za svaki mob.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
znate li u cemu je problem....kada prebacujem preko bt-a video isjecak sa moba na komp file se prebaci ali ga onda na kompu ne mogu vidjeti (tj. nece ga komp pokrenuti jer kaze da ne moze naci file)
a file je na kompu
...pa jel imaš 3gp player ili Quick time instaliran...Izvorno postao enigma
quick time imam
sjetih se jos necega....npr isjecke koje sam dpbio preko mms-a od frenda (sa nokie 6600 - nesto sto je on snimao) sam prebacio na komp i njih mi normalno otvara?!?
khm....mobitel mi isjecke snima pod nazivom isječak(1) itd a kompa izgleda jebe to jedno slovo č i kad sam preimenovao u c onda je normalno otvorio file-ove
![]()
![]()
![]()
Ne sjecam se tocno, negdje oko 3100. Novi, u VIPu.Izvorno postao smogovac
...pa koji ti je format videa, koja je extenzija...Izvorno postao enigma
A isto ne znam jeste li vidjeli da je z1010 povucen cak i sa SE stranice? Taj telefoncic je nesto tesko u kurcu kada ga vec godinama tako skrivaju...
hmm.. sad su ponovo dosli k700 u t-com, simpa paket 998kn, šta mislite da su i ti softveri u kur..? jer bas bi si uzo jednog, good phone for good price
di to jos ima k700 simpa paketa za 998kn?
U kojoj trgovini?
Probaj u T-Mobileu na Iblerovom trgu kod Importanne galerije...tam ga je kupio moj buraz prije nekoliko dana...
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
ali sranje je software kao i kod vipa.....morat ćeš staviti novi!!!
sad su dobili novu zalihu tako da ih ima.. a zasto je tolko los softwer, koji su nedostatci.. i kako i di mogu promjenit softwer i sta dobim s tim..?
treba staviti orginalni software od k700 ja sam imao na samsungu e720 t-mobileIzvorno postao dubrava
i živo sranje mogućnosti telefona smanjene na 50% !!!
evo ja imam k700i i sranje je to...što nemožeš staviti mp3 pod zvuk zvona....nemožeš isključiti zvuk kod slikanja s kamerom, ikoneu u+izborniku su malo čudne.....i još dosta toga šta i ni ja neznam...
Bookmarks