Slažem se.Lakše je malo prodrmati punjač,nego zaje*avat se sa tipkovnicom ili ekranom ili baterijom..Sve ostalo je stvarno ok.
A mora se priznati i to da su ove zadnje serije motorolinih mobitela, počevši sa tripletsima najbolji omjer uloženog i dobivenog...pa morali su bar negdje kiksati, ali mi je draže da imam šašavi punjačnego ekran ili tipkovnicu loše kvalitete...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Slažem se.Lakše je malo prodrmati punjač,nego zaje*avat se sa tipkovnicom ili ekranom ili baterijom..Sve ostalo je stvarno ok.
a jel nekog zaje..... i konektori od usb kabla?? mislim šema je ista ko i kod punjača samo kaj je ovo šire
koja šema je ista?Izvorno postao tomy81
način na koji kontakti prilježu jest, sve ostalo nije.
treba ga jasno s vremena na vrijeme očistiti alkoholom i to je to
Nikad nisam imao sa konektorima problema, a niti sam ih čistio...
E moram priznat da i ja imam problema s tim punjačem.(( Ali sam uspio priječi preko toga i dalje smatrama da je motorola dar s neba !!!
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
a ja ako to napravim meni se krele upali(mob) i nkon ukuicavanja pina počne punit..ali ja ne želim da bude uplajen dok se puni..uglavnom.....Izvorno postao HelloMoto
eee! jel smijem znači sa alkoholom malo na štapić stavit pa malo očistit? iako ni9sam primjetio da je prljav jer ga pazim ko bebu
ali kako god sve ostalo9 mi radi bez jeben ti! svaka čast..ali opet..kad gledam kolko sam ga platio is ve....ma...........
mama ti sestra!
Probaj malo sa alkoholom očisititi, mislim da mu neće ništa biti. da koliko god paziš na njega, uvijek uđe malo prašine i prljavštine u njega...
Nisam probao stavljati ga na punjenje ugašenog. Pokušat ću pa ću vidjeti kako se ponaša.
Pa mislim da će ti se ponašati isto kao i da je upaljen...
Ako ti nije htio upaljen puniti tako će te zahebavati i ugašen!
elektronika za punjenje unutar mobitela radi neovisno o tome da li je mobitel upaljen ili ne, a u ovom slučaju je to osobito manje važno, jer je riječ o problemu s lošijim kontaktom, na što se ne može utjecati nikako, osim čišćenjem ili izazivanjem boljeg fizičkog prijanjanja (ne preporučujem)Izvorno postao GoGs
Boljeg fizičkog prijanjanja? što misliš da ga gurneš jače? lol
pa ali nema uopće potrebe za time...jer dalje od onoga što uđe neće više...već sam i to pokušavao..ali bit će da je malo prljav...malo sam počistio pa ću vidit kad mi s ebaterije potroše....
mama ti sestra!
Bookmarks