vec je bilo govora o tom playeru,pa se govorkalo da ga vise ne mores pokrenuti nakon jednog puta ako krivo izadjes ili da je to samo za wav format.A za video koliko ja znam trebalo bi nadogradit softwer za snimanje i gledanje!!!![]()
![]()
![]()
Program se zove Mh Media Environment Inter i ispod je direktan link za download!
Takođe na istom sajtu su i dodatna objašnjenja.
Možda sam trebao ovo postati u drugoj rubrici ali se nadam da se moderatori neće ljutiti jer programčić je interesantan i zaslužuje pažnju.
http://www.siemensplanet.com/forum/v...293b9159169d6b
vec je bilo govora o tom playeru,pa se govorkalo da ga vise ne mores pokrenuti nakon jednog puta ako krivo izadjes ili da je to samo za wav format.A za video koliko ja znam trebalo bi nadogradit softwer za snimanje i gledanje!!!![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Tema nije na krivom mjestu, a ako netko ima C65 neka proba pa neka javi kako se program ponaša.Izvorno postao sergejus3
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za sad nisam imao problema sa ponovnim pokretanjem a što se tiče formata - podržava normalno sve kao telefon tj. ne dobijaju se dodatne opcije što se formata tiče... Potrebno je samo fajlove (muziku ili video) koji se žele gledati staviti na playlist i no problem-pušta sve i lakše se upravlja!
Izvorno postao silvano
pa ja filmiche u 3gp-u mogu na c65 gledat bez tog programa samo ga moram pokrenut preko asistenta memorije
Zadnji uredio Sljaka : 01-08-2005 u 21:03
Bookmarks