znam da je glupo pitanje ali kaj sad(prvi put radim s nekom nokiom i to još symbian i bluetoothom) pa trebam pomoć! kupio sam bluetooth usb adapter neki bluetake i spojim sve radi prepozna mob e i kako da si prtebacivam aplikacije na mob?
znam da je glupo pitanje ali kaj sad(prvi put radim s nekom nokiom i to još symbian i bluetoothom) pa trebam pomoć! kupio sam bluetooth usb adapter neki bluetake i spojim sve radi prepozna mob e i kako da si prtebacivam aplikacije na mob?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...to je za novu temu... inače, ne treba ti ništa osim programa koje ćeš jednostavno poslati na mob, ili nabavi PC suite za taj mob...Izvorno postao Vuxs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
moreš ići desno dugme pa send na bluetoth,pa ti se automatski poveže i pošalje.Moreš i kopirati ili prenesti tamo kad ideš bluetoth neighbours pa kad nadješ svoj uredjaš i udješ u njega i pastiraš.Kad pošalješ u mobu će ti pisat nova poruka i udješ u nju i automatski te preseli u instaler!Izvorno postao Vuxs
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
kada idem na send to bluetooth device onda si moram odabrati uređaj i moba nigdje nema! (nikad nemam sreće niti sa siemensom niti sa nokiom)Izvorno postao silvano
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks