mislim da je t ta aplikacija... a jesi stavio i jar i jad file unutra? ja sam bil stavil samo jar bez jad filea i nije radilo...
To je ta aplikacija. Tu sam skinuo na siemensfreaks-u samo pod drugim imenom. Usnimio sam java aplikaciju u mobitel i pokrenuo. Pod 1 backup bootcore je prošlo u redu a pod 2 javlja data error. Sve sam radio točno po uputama. Nije mi jasno zašto ovaj c60 ne prepoznaje ni V-klay ni Freia. Od sina c60 bez problema napravim sa V-klayem ful backup memorije, a nema nikakvu java aplikaciju. Ovaj novi mobitel sigurno nije diran ni flashiran jer ga je imala jedna gospođa. Firmware je sw 16.
mislim da je t ta aplikacija... a jesi stavio i jar i jad file unutra? ja sam bil stavil samo jar bez jad filea i nije radilo...
I .jad i .jar. Jar sam prije dearhivirao jer inaće ne radi. Sve dobro krene, upišem onaj kod i kad krene broj 2 javlja grešku @160 tak nekak. Baš nemam sreće s tim programima.
Uspio sam s javom i u V-klayu sam napravio fubu. E sad u uputama piše da flashiram mobitel sa priloženim fajlom "goodc60bootcore.zip.fls" sa Freiom. Freiu još uvijek ne mogu pokrenuti pa valjda mogu sa V-klayem. Kaj se ustvari dobiva sa tim flashem i dali uopće trebam taj flash stavljati jer ovaj mobitel je dobar? Ili je potreban za otkljućavanje mobitela?
nemoj rađe ništ više prčkati... ak ti je mob dobar ovak onda ga tak ostavi... jedino ak očeš stavit firmware
Imaš ti pravo, ali ak bi se dao otključati bez test pointa onda nema opasnosti. Firmware nije problem staviti, ali negdje sam pročitao da ako je sw više od 16 onda se ne može softwerski otključat.
Bookmarks