******,vise ne mozes nit uvaliti nekome prastari mob pod novo![]()
To je znači izvedba R7 za nas 'rvate... elektromagicova izvedba gdje nema muljaže s timerom i joysticom..
A i GPRS monitor su znači maknuli![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
******,vise ne mozes nit uvaliti nekome prastari mob pod novo![]()
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
ne znam gdje si vidio da R7 verzija ima sve ono sto si spomenuo
dobar grah daleko se čuje
Imaš u ovo threadu u nekom od mojih posteva link na jedan thread drugog foruma u kojem tip sve to fino uz slike opisuje...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vidio sam da ima skinuti r7a s neta u bin file-u. Tocnije 2 bin file-a. Zna li netko kak flashat mob? Dal treba poseban dongle il kaj?
Bok svima... nisam se dugo javljala, medjutim bas mi je od prijateljice prijatelj ugradio novi software u svoj T68. On je bio kupio T68m i prosle godine je upgradeo se na T68i... a sada je ugradio najnoviji software koji imaju u EM, neki R7A013. Posto nisam imala strpljenja cula sam se s njim da vidim sta ima novoga... iznenadila sam se ali su mu svi podaci ostali u mobitelu (i njegove slike, i minute razgovora, i br. joysticka...) Kaze mi da mu mobitel ipak radi brze i to dosta... ako imate koje pitanje samo saljite, a ja cu ga i dalje tlacit...
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Znaci ipak se moze t68m flashat na R7A?
moze!
P.S. on je platio svoj upgrade, pa mozda ako platis onda moze, a pod garancijom ne ide![]()
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Htjeli su ljudi i platit u Zgbu u EM-u ali ovi nisu dali... vjerojatno su svojeglavi kako smo i pretpostavljali.
ja ne kuzim kaj im je problem stavljat novu verziju na mob!!??
Bookmarks