mozda je sa tom verzijom dobio novo 'ime' na SE-ovim stranicama sam vidio T68, T68i T68ie bio sam poslal mail SE-u u vezi T68ie ali nikad nisam dobio odgovor
jučer mi se frend žalio da je čuo da je izašao R7nešto SW za SE t68i i da je išao u EM svoj T68m koji je kupio na akciji sad nedavno da mu flashnu na taj R7. no, tamo su ga uvjeravali da su probali to napravit i da 'telefon ne želi primiti tu verziju SWa'.
ima li tko više informacija je li taj SW stvarno izašao i ima li tko da je flashao na njega (i na SEu i na Ericssonu)? meni se čini malo blesavo da sad najednom telefon 'ne želi' primit novu verziju...
mozda je sa tom verzijom dobio novo 'ime' na SE-ovim stranicama sam vidio T68, T68i T68ie bio sam poslal mail SE-u u vezi T68ie ali nikad nisam dobio odgovor
It's nice to be important, but it's more important to be nice
@Player:
T68ie postoji već duže vrijeme i nema veze s R7 verzijom softa.
Od slanja mejlova SE-u i dobivanja odgovora nemojte očekivati ništa... već imam iskustva. Zadnji mejl koji sam im poslao 27. 02. 2003. još nije dobio odgovor...
@zappan:
R7 je vani izgleda već od prvog mjeseca u Europi. Hardware razlike između Ericssona i SE-a koliko je meni poznato NEMA i ne znam zašto mu u servisu vele da telefon neće prihvatiti novi firmware.
O verziji R7: malo je izmjena u odnosu na R6 verziju a o kakvim se razlikama radi možete pogledati OVDJE!
S obzirom da je malo izmjena mislim da bi se tvoj frend mogao zadovoljiti s R6A verzijom firmwarea o kojoj sam pisao OVDJE.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i meni je jasno da ne bi trebalo bit problema s tim, no tako su ga uvjeravali i nakon kaj je tvrdio da je telefon hardverski isti.
ništa, nek se javi ako netko uspije da mu flashaju T68m na R7
mozda su probali na jednom T68m i zaj..... ga pa nisu htjeli vise riskirati.... a mozda im se jednostavno nije dalo(iliti poznati 'mali, dobio si t68icu za male pare i sada si nas jos dosao i gnjaviti' mentalitet).
imam isti taj T68m(kupljen na akciji) i mene takoder zanima da li se moze upgrejdati...![]()
to isto se mom frendu dogodilo(piso sam o to na forumu) , pitat cu ga jel iso ponovo i sta je bilo
Novi T68i mi se često blentavio pa sam ga danas odnio majstoru, veli čova da je unutra bio neki R5, a da je on sada ugradio najnoviji R7 SW, uglavnom mobi sad radi bez greške i puno je brži.
a jesi imo t68m apgrejdan na i ili orogigi t68i?
Ne zelim prekidati ali zanima me koja je uopce zadnja verzija soft. za T68?
Marina - pozdrav svima iz Splita!
R7A 013 ... pogledaj na ovoj stranici: http://www.omega-networks.net/forum/...ct=ST&f=2&t=47
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
origigi, ali kupljen na divljaka, eh da, sad sam slijedeći uputstva sa foruma pogledao koji je SW, ipak nije najnoviji već R7A005Poslao: coma_zgb
a jesi imo t68m apgrejdan na i ili orogigi t68i?
to nije problem... sa t68i očito stvar radi bez beda... ali što je sa t68m?? kaj još nitko nije probao svog s akcije odfurat na upgrade?
Znam da je comin frend s T68m imao istiproblem ko i tvoj frend...
Coma ajd pitaj frenda jel još pokušavao.
Možda uspijem otići jedne subote u EM da mi to naprave,ako uhvatim vremena prijepodne pa vam javim što se događa tamo.
P.S.Ako netko ima volje,može skinuti tu "R7A013" verziju sa njihove stranice www.omega-networks.net/download.php i neka flasha Upgradeiran T68 s tom verzijom pa da vidimo dali ju prihvaća.
Zadnji uredio sms freak : 16-04-2003 u 19:09
meni se ponaša isto ko i sa R1 verzijom odnozno nije se baš nešto požurio.Poslao: Gec
Novi T68i mi se često blentavio pa sam ga danas odnio majstoru, veli čova da je unutra bio neki R5, a da je on sada ugradio najnoviji R7 SW, uglavnom mobi sad radi bez greške i puno je brži.![]()
dobar grah daleko se čuje
AHA. To vam i ja već dugo govorim.... u početku ti se možda može činiti da je brži ali ubrzo će se 'zaštopati' i neće biti neke razlike u odnosu na stari soft. Tako je bilo meni kad sam sa R2A prešao na R6A.![]()
sutra se cujem sa njim pa cu javit negdje popodnePoslao: whiteboy
Coma ajd pitaj frenda jel još pokušavao.
istina, već mi izgleda sporiji.Poslao: whiteboy
AHA. To vam i ja već dugo govorim.... u početku ti se možda može činiti da je brži ali ubrzo će se 'zaštopati' i neće biti neke razlike u odnosu na stari soft. Tako je bilo meni kad sam sa R2A prešao na R6A.![]()
Pitanje: koliko vam traje baterija?
i, da li je tko uspio staviti novi firmware na upgrejdanu T68-icu?
Cini mi se da ipak ima hardware-ske razlike :-( pa se fakat ne moze... (ili su ovi u electromagicu prelijeni i pokvareni pa im se neda..)
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
ajd nek netko vidi koliko memorije ima nakon upucavanja R7 verzije. ili se telefon zblesa pa izračuna preko 1M ili je to stvarno tako
Bilo bi bas dobro kad bi bilo istinito, iako ne mogu provjeriti :-(
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
u pregledniku slika kad stisnes option tipku ima opcija "memory status" i meni pokazuje nesto malo vise od 1mb raspoloživo a kod ranijih verzija je bilo raspoložive memorije oko 750 kb
Digo si ga na R7?
Daj napiši neš o njemu.. jel brži, koje si promjene u odnosu na R6 primjetio? Jel ima GPRS monitor? Dal se zaista poništava broj joystick pokreta i ukupno vrijeme razgovora u servisnom izborniku?
ništa od toga timer je nastavio dalje a i neku brzinu baš i nisam osjetio.
Bookmarks