imas neke antidailere ali najsigurnije ti je da
odes u t-com i zabranis medunarodne pozive.
e skoro sam dobio infarkt. dodje mi tel.racun i tamo pise 170 kn medjunarodne linje i 150 kn internet. doma kod mene nitko nije zvao izvan RH tako da je internet. najvjerovatnije dialer. E sad, koja je najbolja i najpouzdanija zastita od tih sranja????? ne bih htio da mi se opet to ponovi.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
imas neke antidailere ali najsigurnije ti je da
odes u t-com i zabranis medunarodne pozive.
Resistance is futile. You will be assimilated!
a ja sam 3 mj zaredob dobivao 3000kn....tak da budi sretan...
Pa ima t-com anti dialer
Poznata mi priča :međunarodni 20min.-390kn.Otišla u T-com i stavila zabranu međunarodnih poziva,do Božića onda malo isčestitaš i opet :-X Kak su meni rekli na forumu :da posječujem erotske stranice(naravno da su uvijek u pravu)Zato odmah u T.com
ma stavi dsl i miran si![]()
![]()
![]()
![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
ja sam dobio 666 kn međunarodne linije.zvao sam u t-com i oni su rekli da se je dialer spojio samo jednom.Pa sam srušio windowse.
...jednom ti je čist dosta...Izvorno postao n-gage
![]()
imaš i na dsl te shranja sa međunarodnima!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
molim,ma kako,meni je lik reko da oni preuzimaju sve moguće troškove koji bi proizašli zbog dialera
uuuu 150 kn ja sma mislio da ti je doso par soma kuna
mislim nemam ni ja love al ono..
pazi s cim se komp oce spojit na net i to je to , eni se to niakd niej dogodilo.
ljepo uvjek istekam zivu kad svrsim s netom.
@silvano. ja sam cuo da je nemoguce, a i da je necu im placati vise od 120 kn koliko mi je pretplata
btw. mome frendu je lani za dva mjeseca dosao racun od cca. 15000, pa ti pricaj.
ja nikad nisam imao tih problema, ni sa dial-up-om ni adsl-om
a onom njemom rukometašu došao 50000 a meni max 50 kn i to jednom
Na dsl-u ti dialer ne može ništa, pošto dsl ne koristi klasični modem tj. pozivanje određenog broja za spajanje. Sa dsl otklanjaš bilo kakvu mogučnost da ti komp poziva međunarodne brojeve.Izvorno postao silvano
Joj, da si to meni predložio, bilo bi svega. Valjda ti je jasno da se cirka 20-ak % populacije nalazi u toj ADSL zoni.Izvorno postao VandaL
Izvorno postao frish-KI
![]()
Istina.
kako nemaš problema na dsl-u kada meni za telefon dodje međunarodni pozivi 60 kn svaki mjesec skoro!![]()
Dsl je stalno spojen na internet i ne koristi se pozivanjem određenog broja za spajanje, nego samo šalje user i lozinku.
Preko DSL-a postoji problem da pokupiš programčiće na netu koji će ti nabijati promet, ali dialer ti ne može ništa jer nemaš dial-up connection.
U tvom slučaju ili netko obavlja međunarodne pozive kod tebe ili ti se netko prikačio na liniju i nabija račun. Ako koristiš samo DSL, nemoguće je da ti je komp tj. dialer odgovoran za taj račun.
ne nepiše mi međunarodni nego mi piše nacionalni promet!!![]()
To su ti razgovori unutar HR.
a onda je to to,hvala hellomoto,ja mislio da su to međunarodni!!![]()
Ali nisamIzvorno postao frish-KI
![]()
e a jel ima kakve sanse da se to ponovo desi ako se zabrane medjunarodni pozivi u t-comu??
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
pa imas taj dailer kod sebe na kompu dogadat ce ti se stalno.
Resistance is futile. You will be assimilated!
...pa zabrani i nećeš moći nazvat ni babu u njemačku...jednostavno, nabavi antidialer i gotovo... i pazi malo gdje zalaziš i što stišćeš kad ti se pojave razni prozori...Izvorno postao danijel_13
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks