Moj K700i izbrise brojeve memorisane u imeniku ,ostanu imena ali brojeva nema
i to obicno izbrise dva tri broja istog pocetnog slova.da li neko ima slicnih problema i sta bi moglo biti rjesenje.
Pozdrav svima
Moj K700i izbrise brojeve memorisane u imeniku ,ostanu imena ali brojeva nema
i to obicno izbrise dva tri broja istog pocetnog slova.da li neko ima slicnih problema i sta bi moglo biti rjesenje.
Pozdrav svima
Iduci put kupi smartphone, samo ime kaze da nece zaboraviti brojeve.
Meni se cini da bi rjesenje bilo samo da stavis novi firmware.
Dobara su oba prijedloga ali da li je taj drugi provjeren
E ajd mi samo reci dali su ti brojevi na mobitelu ili na kartici?
Zadnji uredio SEGA : 21-07-2005 u 10:55 Razlog: pravopisna pogreska
Memorija mobitela
Probaj staviti na sim karticu. Tako ne bi trebao izgubiti brojeve, a ako to ne bude radilo velika je vjerojatnost da je problem u firmwaru mobitela.
Koja je zadnja verzija firmware
Pozdrav
Malo pricekaj na ovom linku: http://www.mobile-review.com/forum2/...ad.php?t=29630 ces uskoro saznati koji je najnoviji firmware.
Meni je isto tako jednom gubio brojeve. Nakon toga sam upgradeao firmware, ali mislim da nije do toga. Ja sam recimo primjetio da se telefon zna cudno ponasati (sto obuhvaca i gubljenje brojeva) ako ga spojis sa FMA-om, prebacis imenik u FMA (sa SIMa ili iz memorije), te vratis imenik nazad (tj. syncas ga). Naime, ispada da FMA salje neki "polukompatibilni" format imenika, kojeg telefon istina sazvace, ali ga malo i zbuni...
Kao sto rekoh, u medjuvremenu sam i upgradeao firmware, tako da vise ne znam sigurno do cega je to bilo...
Pa kazem ti da malo pricekas jer je moderator napisao da ce to uskoro napraviti.
Ok
Vidjecemo sta je novitet
Pozdrav
Bookmarks