Molim Vas da mi s detaljnim uputama pomognete instalirati Sims 2. Naime imam problem s 4. CD-om, prihvati sva tri cd-a ali četvrti neće. Probao sam sa Alkohol 120% i sa Deamon tools ali ne znam kako. Voljan sam u zamjenu ponuditi vrhunske igre.
Molim Vas da mi s detaljnim uputama pomognete instalirati Sims 2. Naime imam problem s 4. CD-om, prihvati sva tri cd-a ali četvrti neće. Probao sam sa Alkohol 120% i sa Deamon tools ali ne znam kako. Voljan sam u zamjenu ponuditi vrhunske igre.
Ne moraš ovdje nuditi mito da bi ti se pomoglo. Čini mi se da ni meni nije htio prihvatiti jedan od CD-a, ali sam ga jednostavno očistio. Daj mi samo reci imaš li ti verziju u kojoj se može graditi, jer u mojoj ta opcija ne postoji. Pretpostavljam da imam beta verziju ili takvo što.
hm........u svakoj se verziji može graditi,samo na nekim cd-ovima nije stavljen dobar crack,moraš negdje potražiti drugi.........Izvorno postao frish-KI
evo za tebe kompletna instalacija simsa 2:Izvorno postao frish-KI
- ubacite CD (ukoliko je CDu iskljucena Autorun funkcija, pokrenite setup.exe sa CD-a)
- odaberite English, Next
- serijski: DWJ2-Q92Z-R1R1-5F6R-077P
- oznacite Advanced user
- Next ili odaberite mesto za instalaciju na HDu (inicijalno C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2)
- Yes
- Next ili odaberite mesto za instalaciju precica u start meniju (inicijalno EA GAMES)
- kliknite na register later, instalacija pocinje
- kada sistem zatrazi druge diskove, ubacite trazeni i pritisnite Ok
- oznacite Quit, kliknite Finish
- kopirajte 'crack' sa prvog Cd-a (fajl \crack\Sims2.exe) na harddisk (C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin) - ali prethodno bekapujte negde originalni Sims2.exe
- PAZNJA: ukoliko imate problema sa ovim crack-om, npr. primetite neke nelogicnosti ili opcije koje ne rade u igri, koristite mini image za pokretanje igre, objasnjenje:
- prvo vratite originalni Sims2.exe koji ste prethodno bekapovali
- na 4. CD-u u folderu _mini-image, pokrenite instalaciju DaemonTools-a (restartujte kada to bude zatrazeno)
- nakon restarta primeticete crvenu ikonicu u system tray-u (dole desno) i primeticete novi CD drajv u My Computers (virtualni CD)
- sada je potrebno da mount-ujete mini image, desni klik na crvenu ikonicu, Virtual CD/Device 0/Mount Image (oznacite dole File of types - all files) pronadjite mini image na 4. CD-u (_mini-image/Sims2_1.mir)
- igru startujte dvoklikom na ikonicu sa desktopa
- ukoliko igra javlja gresku da treba iskljuciti program za emulaciju, deinstalirajte CloneCD ukoliko ga imate
.....cute but psycho.....
Ne nemaš beta verziju već sra*e crack samo nabavi novi crack i to je to, moći ćeš graditi. Ja imam problema s instalacijom university-aIzvorno postao frish-KI
Seriously?
probao si alkohol i deamon ali neznas kako? alkohol je bolji. ovako, ubaci 4. cd u cd-rom, pokreni alkohol, idi na 'carobnjak za izradu slika' (meni je na hrvatskom), izaberi tvoj cd-rom tamo i kreiraj image. kad je image gotov, u alkoholu idi na 'tragac slika' (otvori se novi prozor) nadji taj image, dvoklikom ga ubaci u glavni alkohol prozor i desnim klikom ubaci u virtualni cd-rom.
najbolje ti je napravit tako sa svih 4 cd-a jer vjerovatno inace u instalaciji nece prepoznat da je 4. cd u virtualnom
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ovo ti je jednostavnije:
ubaci cd u cd rom
otvori cd i desni klik na jedu od ikona ima ih dvije ako se ne varam klikni na bilokoji i odi na open whit alkohol 120%
zatim opet desni klik i odeš na izrada slika il neš tome slično sad se baš i ne sječem točno i to bi trebalo upalit
ak ne uspiješ instalirat javi se na PM pa čemo nešto drugo smislit
SRETNO MUČENJE...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Probaj da kopiras sva cetiri cd-a na hardisc(u isti folder) i odatle pokreni instalaciju meni je to pomoglo kod nekih igri
Najbolje ti je imat total comander on sve pokreće![]()
E ako ti je to na CD-u onda kopiraj image s CD-a na komp, pa pokreći, ja bi ti preporučio Daemon, jer SCCT neće s Alcoholom (u mene poseban slicaj s DVDovima) pa zato Daemon je mrga cojek, ovaj novi, Daemon 4
Ako ti je to na HDD-u, onda ti je Image u zajebu
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Molim vasssssssssssss da mi kazete kako cu instalirat igru the sims2 stavim prvi cd sve u redu,cekam da trazi drugi cd i kad ga trazi ubacim ga i stisnem ok ali nece da se nastavi instaliranje![]()
probaj prebaciti sadrzaj svih CD-ova na disc u isti folder, pa onda probaj pokrenut intalaciju...Izvorno postao Zigi
ali zajebava me drugi cd kad ga otvorim nema nista za instalacijuIzvorno postao prpic
![]()
e, ajd kopiraj sadrzaj svih CD-a u jedan folder na discu, i onda pokreni intalaciju...Izvorno postao Zigi
Ako bude problema pri kopiranju 2 CD-a da disc, to onda znaci da ti CD nije ispravan...
Pogledaj ovdje ako već nisi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9220
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probao sam i ništa.... :-(
nađi crack na megagames stranici , mora ti radit
jel zna tko kako instalirati sims 2? ali sims 2 sa jednim cd-om!
Imam problem sa nadogradnjom The Sims 2... Tacnije sa The Sims 2 University. Dodje do 100% instalacije,i onda pokusha da update-uje The Sims 2 (?!) i kaze da ne moze up to date? ili tako nesto... Onda pochne da se vraca instalacija prema nuli i obrise dodatak,a obican The Sims 2 mi se vishe ne mozhe pokrenuti.Onda moram sve ponovo da instaliram(zajedno sa obichnim The Sims 2).
Plizzz help!![]()
Kada ti se instalira expanzija onda moraš ubaciti sims 2 dvd/cd kako bi mogao prilagoditi ekspanziju file-ovima u sims 2 folderu (modeli,zvukovi,konf)-to ti je up to date
Hvala na savetu, probala sam, al opet nece...Mozda je greska u kopiji...
pozz svima.... jel moze neko da mi napise kompletnu instalaciju i postupak za sims 2, sa 2 cd-a, ako moze preko alkohola...
PS> bila bih vam veoma zahvalna....
Big problem!
Nemam blage s tim instaliranjem sims 2
imam negdje 10 nastavaka niti jedan mi ne radi
može mi to netko objasnit kao da objašnjava djetetu?
Heeelp !
imam problema na kraju instalacije SIMS 2 FASHION STUFF,dođe mi do kraja
pa mi piše da ubacim cd2 za nastavak,ali ja imam obadvije iste slike kao za 1cd i 2cd tako da neznam kako onda to nastavit jer mi neće drugu sliku ućitat za nastavak i piše mi da moram uplovdat sims 2.
ovako piše:
THE SIMS 2 UPDATER(prvi kao kvadratić)
PLEASE INSERT THE SIMS 2 DVD TO CONTINUE (2 kvadratić)
iza toga je još jedan kvadratić na kojemu piše:
THE SIMS 2 UPDATER
OBJECT.PACKAGE
Šta da radim? Kako da završim instalaciju? Pomozite mi molim vas...
Zadnji uredio Smuchac : 09-08-2009 u 13:57 Razlog: isključen Caps Lock
molim vas pomozite mi instalirala sam the sims 2 cracirala ,kad pokušam igrati piše "please insert the correct CD-ROM,selectOK and restart application,šta da radim
Bookmarks