..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nisi dobro krekirala.....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Nisam baš potpuno shvatio ovaj tvoj prvi dio, ali izgleda da trebaš ubaciti Sims 2 DVD (baš Sims 2, ne dodatke).
Ako nije to to, objasni malo razumljivije.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e ovako...treba mi pomoc...instalirala sam Sims 2 sa onog jednog DVD cd-a...i krekovala sam..e, i kad pokrenem igricu, sve je normalno, dok ga ne ocita..i onda, kad udjem u neki grad, sve postane sivo...a ne znam zbog cega...kako to da resim?
Po mom mišljenju,imaš preslabu grafičku karticu,ali možda se da riješit s novijim driverima koji su možda u tvom slučaju presudni.
Lijepo napiši o kojoj se grafičkoj kartici radi pa ćeš dobit link za skidanje najnovijih koje ćeš instalirat i nakon čega ćeš opet pokušat pokrenut igru...![]()
problem je sljedeci:
original sims2, zatim sims seasons itd imam sprzeno na cd-u za razliku od stuff packs koji su na kompu...upravo pokusavam instalirat university medutim pri kraju same instalacije mi trazi the sims 2 cd4.iso sto imam ali na cd-u unutar originalnog sims2 i kad ga pokusam umetnuti ne zeli ga prihvatiti i zapocinje deinstalaciju prema 0!!
inace koristim daemon tools ..
bilo kakava pomoc dobro bi dosla!![]()
Povadi sve image-ove i stavi ih na HDD. Kad to napraviš,mountaj sve u daemon tools i kreni. Ne bi te trebao trazit nijedan image ako se ne varam.
"Ne radi" je širok pojam.
Probaj malo detaljnije opisati problem- izbacuje li ti grešku (i kad je izbacuje), što piše, gdje zapne...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Valjda niko ne razumije kaj oćeš pitat , pa da malo razjasnimo, kaj ti imaš Sims 2 (koji idu na 4 cd-a ili na 1 DVD) na 1 CD-u?
Ja sam ih dobio na 1 DVD-u (brijem iso image-i od 4 CD-a) ak se dobro sjećam. Instalirao Deamon toolse, pokrenuo istalaciju s prvog imagea CD-a, mountao ostale image CD-a u Deamon toolsima kak me instalacija tražila... Na kraju mountao prvi image CD-a s Deamon toolsima i igrao. Nikakav crack mi nije trebao. Doduše dodaci tipa Family Fun Stuff, Glamour, i slični imaju svoje crackove (exe fileove koji se prekopiraju u folder gdje se igra instalirala).
Bookmarks