nisi dobro krekirala.....
molim vas pomozite mi instalirala sam the sims 2 cracirala ,kad pokušam igrati piše "please insert the correct CD-ROM,selectOK and restart application,šta da radim
nisi dobro krekirala.....
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
imam problema na kraju instalacije SIMS 2 FASHION STUFF,dođe mi do kraja
pa mi piše da ubacim cd2 za nastavak,ali ja imam obadvije iste slike kao za 1cd i 2cd tako da neznam kako onda to nastavit jer mi neće drugu sliku ućitat za nastavak i piše mi da moram uplovdat sims 2.
ovako piše:
THE SIMS 2 UPDATER(prvi kao kvadratić)
PLEASE INSERT THE SIMS 2 DVD TO CONTINUE (2 kvadratić)
iza toga je još jedan kvadratić na kojemu piše:
THE SIMS 2 UPDATER
OBJECT.PACKAGE
Šta da radim? Kako da završim instalaciju? Pomozite mi molim vas...
Zadnji uredio Smuchac : 09-08-2009 u 13:57 Razlog: isključen Caps Lock
Nisam baš potpuno shvatio ovaj tvoj prvi dio, ali izgleda da trebaš ubaciti Sims 2 DVD (baš Sims 2, ne dodatke).
Ako nije to to, objasni malo razumljivije.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e ovako...treba mi pomoc...instalirala sam Sims 2 sa onog jednog DVD cd-a...i krekovala sam..e, i kad pokrenem igricu, sve je normalno, dok ga ne ocita..i onda, kad udjem u neki grad, sve postane sivo...a ne znam zbog cega...kako to da resim?
Po mom mišljenju,imaš preslabu grafičku karticu,ali možda se da riješit s novijim driverima koji su možda u tvom slučaju presudni.
Lijepo napiši o kojoj se grafičkoj kartici radi pa ćeš dobit link za skidanje najnovijih koje ćeš instalirat i nakon čega ćeš opet pokušat pokrenut igru...![]()
problem je sljedeci:
original sims2, zatim sims seasons itd imam sprzeno na cd-u za razliku od stuff packs koji su na kompu...upravo pokusavam instalirat university medutim pri kraju same instalacije mi trazi the sims 2 cd4.iso sto imam ali na cd-u unutar originalnog sims2 i kad ga pokusam umetnuti ne zeli ga prihvatiti i zapocinje deinstalaciju prema 0!!
inace koristim daemon tools ..
bilo kakava pomoc dobro bi dosla!![]()
Povadi sve image-ove i stavi ih na HDD. Kad to napraviš,mountaj sve u daemon tools i kreni. Ne bi te trebao trazit nijedan image ako se ne varam.
pozz svima.... jel moze neko da mi napise kompletnu instalaciju i postupak za sims 2, sa 2 cd-a, ako moze preko alkohola...
PS> bila bih vam veoma zahvalna....
Big problem!
Nemam blage s tim instaliranjem sims 2
imam negdje 10 nastavaka niti jedan mi ne radi
može mi to netko objasnit kao da objašnjava djetetu?
Heeelp !
"Ne radi" je širok pojam.
Probaj malo detaljnije opisati problem- izbacuje li ti grešku (i kad je izbacuje), što piše, gdje zapne...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks