Mogu li se na t 68i skidati igrice sa wapa i gdje?
Mogu li se na t 68i skidati igrice sa wapa i gdje?
Ako si gladan pojedi nesto
Ne moze . . .![]()
Forumaš godine :)
Bilo bi stvarno zakon da stave javu u t68i, no to se nece nikada dogoditi nazalost...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
T68i – now with Java?
15 November 2002
datum objave tog teksta, mislim, zasto ne, ali ipak malo vjerojatno...
E daje jos i to i bilo bi veselo
ma nece nista od toga biti,jedine nove igrice koje mozes dobiti su pomocu kodova.
Da, a to je samo na t68m
Zadnji uredio sezam-picika : 02-04-2003 u 12:33
Forumaš godine :)
Ja sam pokusao na T 68i ali patka ne moze.
steta...
Nije šteta jer na T68 postoje te igrice zato što memorija nije potrošena na pametnije stvari kao MMS, teme, soft za kameru...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, stvarno... ali mislim da stvarno nema sanse da se jos u taj mob ugura java... ali ni ne treba, jer ce T610 imati sve...
i dva Mb memorije
Bookmarks