a neznam kak da ti objasnim... moraš bježat od vode... nesmeš past... samo ravno nemoj past niti u jednu rupu... onda će te bacit voda gore i biti će zatvoreno... i onda budeš mogel tam di je bil onaj slap ideš dalje...
Kako si je presao???Objasni da je i ja predjem????
a neznam kak da ti objasnim... moraš bježat od vode... nesmeš past... samo ravno nemoj past niti u jednu rupu... onda će te bacit voda gore i biti će zatvoreno... i onda budeš mogel tam di je bil onaj slap ideš dalje...
jesi prešo dalje? ja nemrem priječ bossa!!! daj šifru ak si prešo
Ja ne mogu da predjem prvi nivo posle vode... (ustvari nisam nesto ni imao vremena das igram),ali kako preci ono mesto kad uletis u sendvic i kada na tebe pucaju ona dva trola i sa leve i sa desne strane?To ti je nivo posle vode,pa ispod stepenica desno
ispod stepenica desno? kad ja krenem prema tam dojde mi jedan tip lupi me, odleti mi puška, primi me u ruke, neke zbrblja i ubi me! treba bossa ubit! samo ravno po stepenicama!
Tu kad te taj tip uhvati i izbije pusku,ti pritisni pucanje i udarices ga nogom ili rukom po faci,zatim se otkotrljaj do puske i u padu ga ubi.veoma je lako,videces,ali kad ga ubijes,dalje je prosto nemoguce proci.A taj BOS,jel to onaj sto baca kugle po zemlji,i ja ga nikada jos nisam ubio
da to je taj boss. thnx na savjetu! sad smo kvit![]()
Gle njega!!??? On broji usluge... e svaka ti cast!!! Pa kakvi ste vi tamo bre... samo usluga za uslugu,a???![]()
ma zezam se!![]()
![]()
Pa i ja se zezam... pogledaj reputaciju,pa ces se uveriti... nego,sta mislis kad se udruze srbin i hrvat,mogu li ubiti tog prokletog bosa?![]()
neznam... moždaja ću ga sad proba preć... valjda bum uspel nešt napravit...
pozdrav ekipi! instalirao sam igricu i prošao prvi uvodni nivo, ali onda problem! igra blokira i konstantno se vraća na dio kad lik uranja u neki bazen. pokaže mi šifru za drugi nivo (mislim KBAB), ali kad je ukucam, ne krene dalje nego me opet vrati na isto mjesto! ako neko ima igru koja mu dobro radi na 6630 neka mi je please share-a? tnx!
kad si u toj vodi stiskaj brzo "gore" i tip će ti isplivat
Ja sam malo dalje od vas. Mogu vam dati šifre ili savijete kako nešto preći ali i ja sam zapeo iako malo dalje (i to na borbi ne na zagonetki!).
ima netko pitanja kako nešto preći?
kaj si prešo bossa (onog šta pušta kuglice po podu)?
Ja sam ukucao sifru koju mi je ipavli19 dao i od tada me uvek vraca na nivo pre...
Iako sam presao onaj vodopad uvek opet iz pocetka moram da ga prelazim,pa mi malo dosadno
Jesam, prešao sam ga. Ona 3 vrata nemojte uništiti. one se otvaraju i zatvaraju a EM bombe se odbijaju od njih. Kužite?
Otvori vrata, uzmi štit da puca u "prazno", a kad baci bombe odi unazad da se zatvore vrata, odbe bombe i on će nadrapati.![]()
ii![]()
U direktoriju igre Another World postoji file pod imenom "progress.nešto"... Ne sjećam se ekstenzije. Editirajte ga u notepadu te one nule sve pretvorite u jedinice. Voila! Prešli ste igru, svi leveli su vam otvoreni.
A closed mouth gathers no foot.
daj ak neko može mi poslat link te igrice ili na mail ivan.pavlina@kr.htnet.hr nemrem nać na dotsisu a instalaciju sam izgubil
Bookmarks