ukradeno,ili?
Compaq Armada 110
![]()
Gericom Hummer 2340 XL
![]()
Dell Inspiron 2650
![]()
I sad malo mojih slicica s kaučoća
Da ne dubiozisem s podacima koji su lako dostupni samo jedan klik na google o karakteristikama i konfiguracijama uredaja ja cu se osvrnit na sljedece.
Naime ono sto pljeni paznju je ovaj pre sminkerski znak Della koji pere u glavu svojim srebrnim sjajem, nezamjenjivo. A i dizajn je po meni ispred svih jedino Gericom malo przi za njim zbog ovo srebrnog kucista dok Compaq definitivno otpada.
Ali zato sto se tice tipki Compaq je ispred druge dvojice nekako ima najodredenije i recimo "najtvrde" tipke ili da kazem najmanje razgazene. Kad se tupka po njima najmanje onako zveckaju karekteristicno za tipkovnice laptopa.
Sto se tice rasporedatipki tu je opet Gericom ispred ostale dvojice valjdazato jel je i najmladi pa je i uspio prevladat sve boljke starijih kaosto je pre mali enter na Copmpaq-u ili Touch pad trapeznog oblika na Dell-u.
Jedino Gericom nema flopy disc jedinicu sto danas uopce i nije boljka dapace i bolje ali zato nema pazi te ovo mi je nezamislivo nema mjesto za Vodafone Mobile Connect Card.
![]()
Zadnji uredio Šile : 19-07-2005 u 20:59
Šta ovaj compaq može na sebi imat windows xp ?![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Baš ljepo,blago tebi i kaj sad neznaš kojeg bi imal za posao,pa za igrice i za forum..jojojj teška odluka.
...a razlog posjedovanja ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Razlog posjedovanja hmmmm da razmislim zajebancija
@cyber
Compaq je Pentium III i moze XP.
Armada je, po današnjim mjerilima, teški panj
No offcence, iamo čak 2 u firmi, i mogu reći da se mogu XP natjerat gore, ali... Ali... Pritisneš gumb paljenja, pa skokneš u favorite-birc na kavu. PA se vratiš, stisneš ctrl-alt-del (za logon) pa nazad na drugu kavu, pa nazad, pa ukucaš username i password, opališ enter, i onda na dužu kavu s toplim mlijekom i kolu bez limuna, lagano Jutarnji, prošećeš gradom, pa nazad i, uz malo sreće, možeš i radit nekaj: pokrenut Notepad, pa nazad na 3K (konjak, kava, kisela)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
oš prodat jednog
@BD
E pa bas se neslazem u potpunosti jel sam ja na Armadu opalio danas AutoCAD 2005 bez problema dok ga na Dellu nije htio ni mrdnit nesto zbog memorije sta ja znam?
Istina ruku na srce otvara minimalno 3min AutoCAD.
@ipavli19
Nes.
NIšta ne prodajem samo se hvalim![]()
E bas ta aco![]()
a koliko si ih platio ili je tajna ?
Lineage 2 user
Bookmarks