ako nekoga uopće zanima ovakva informacija, na ovom linku si možete napraviti free registration i oni vam pošalju postavke preko kojih i vi možete slati i primati MMS poruke (naravno sa adekvatnim aparatom)
nadam se da sam bar nekome pomogao![]()
ako nekoga uopće zanima ovakva informacija, na ovom linku si možete napraviti free registration i oni vam pošalju postavke preko kojih i vi možete slati i primati MMS poruke (naravno sa adekvatnim aparatom)
nadam se da sam bar nekome pomogao![]()
A OVO je VIP-ova stranica s koje si možete sami poslati konfiguracijsku postavku za WAP, MMS, GPRS... poruka sama instalira sve što treba i vi ništa ne trebate raditi. Samo napisati broj mobitela i izabrati proizvođača vašeg telefona... i kliknuti na "šalji"!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Registrirao sam se na onom linku.Sa Simpom sam primio testni MMS,jedino se ne isplati njihova šema preko pre-paid GPRS-a,(savjet:koristite običan WAP ako baš želite isprobavati-jeftinije je.) unatoč tome da se MMS poruke mogu izmjenjivati između različitih operatera u svijetu.Inače jako pohvalna ideja i usluga koja radi!
Ako koga zanima kako podesiti T68i za tu uslugu samo pitajte(može i na private da se ne gomilaju postovi previše).
Bookmarks