mislim da je cijena za vecinu forumasa prevelika.Izvorno postao gesaugen
ej, kaj niko ne vidi ono "Enhanced graphics processor for high performance 3D graphics"? Pa to se traži! to cekam od kad sam pročitao da nvidija radi procesore za 3d grafiku na mobitelima. još s 512mb prostora na mobu, ne gine nekakav Quake, ili još bolje multiplayer Quake prek BTa!
Long live the Motorola,of all mobiles!
a i zakaj je početna cijena od 1000$ prevelika? V3 je izašo u prodaju prije godinu dana a cijena mu je još uvijek kod nas 400$. ništ čudno da V3x ima kao početnu cijenu 1000$, a kad dodje do nas jedno 500$. ta ipak mobitel nudi mnogo!
mislim da je cijena za vecinu forumasa prevelika.Izvorno postao gesaugen
Resistance is futile. You will be assimilated!
Potpuno se slažem!
sta su micro sd i trans flash isto?Izvorno postao BlueDevil
Sad više ni ja neznam! Očito da je...
pa naravno da je za nas smrtnike prevelika... no u skladu je sa trendom cijena takvih uređaja.Izvorno postao **gogi**
Da, ali to mora pasti i bude kada dogura do našeg tržišta...
Can't wait![]()
Isto ko i ja.!
a i mene je zaintrigirala...
i mene, ali o njoj mogu pocet razmisljat tek za pola godine/godinu dok ce cijena bit prihvatljiva i za nas smrtnike...
Stvarno vrhunski stroj..
Ali preskupo, preskupo...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
ovaj mob čekam već pol godine i sigurno bi za njega dao 500$,jer je fakat preje*en![]()
Evo da se pohvalim , ja imam taj mob i da nekoga ispravim nema SAMO 5 MB internerne memorije već 64 MB , što je 11 (i više ) puta veće od 5 MB , mob je prava zvijer , s njime dobijete (zapravo zavisi di ga kupite ) slušalice i USB kabel .......... drivere i ostale gluposti (ja sam dobio i karticu od 256 MB) . ...... samo je problem odkodiravanje ..... dakle tražim nekoga tko ga može odkodirati ..... na P(rivate)M(essage) molim
di, kako, kad si kupio??? daj jedan mali review kad stignes!!!
Mob je prejeben , pogledaj malo po netu pa ches vidjeti di ga ima za kupiti, uglavnom kod nas ga josh nema ... a REVIEW imate na
----------------> http://www.gsmarena.com/motorola_v3x-1120.php
ma nemoj rec da mogu na gsmareni procitat review!![]()
Ja se sjecam kada je stigla prva V3 cijena je bila 5500kn, stogame ovo nista ne cudi.
Heheheheheh pq mislio sam da di glup pa neznash . a neznam , skuzhio sam da hochete moj review , a kaj vas posebno zanima ? Brza je dosta ... za ulaz u izbornike i ochitavanje kartice joj netreba dugo .... kamera ja super , a i blic je super jak , samo kada ga upalite morate i promjeniti nachin slikanja inache je slika prezelena ... zamjerka joj jedino zvuchnik koji se ne chuje bash neshto predobro ...... malo je slabiji ...... prednost joj je definitivno proširivost memorije ali nazhalost smao do 512 MB , video mozhete gledati preko cijelog ekrana a ne samo do pola (inache na drugim se mozhe samo ono sa onim izbornikom --> vidi se samo pola slike , a tu cijela) i tako ...... vanjski ekran je prilichno losh ... moglo bi i bolje ....tipke su dobro oblikovane .....Motorola RAZR V3x. Previously known as Motorola V1150 ... itak ... ak vas josh kaj zanima samo pitajte ....
@ kicho ak se moze znat koliko si platio mob.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Heheheheheh JA SAM GA DOBIO , i DAJTE CHITAJTE (ma shala) , ali stvarno vam kazhem DOBIO SAM GA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koji si ti srećković....
Ah bash je tako , takva mob se ne dobi svaki dan ... ak vas zanim kaj u vezi moba samo recite , inache sam imao i dan danas je imam , Motorolu A835 --> jest da je velik ali je upach ---> da ne radim offtopic ---> eto pitajte vezano u V3X
---------> a ja pitam jel TKO otkodirava Motorolu V3X , a da je iz Zagreba , može na PM ---> molim , nego .....![]()
-mob je kod nas bio u oglasniku po 400 eura , imao ga je tip iz Bjelovara i ponuđen mi je u zamjenu za N90; bio je otključan a ja sam radije prodao mob kolegi s foruma i nabavio W900 SE i nisam požalio
-nisam se mogao složiti s Vodafone ikonicama![]()
ako nekog zanima broj možda ga pronađem a ako ne pogledajte oglasnike od prije tjedan dana
abdbda
Zna netko ovo proučiti, i prevesti ostalom narodu koji vapi za Moto V3x
V3x za 3€
http://www.drei.at/SelectMenu.wa?seI...2-afc5af9d122c
Bookmarks