Imam moto C550 i ne mogu narediti da mi prilikom poziva zvoni melodija prebačena na mob via usb i p2k? isto bih htio flex-ati i fleshati mob-ako je moguće...
Imam moto C550 i ne mogu narediti da mi prilikom poziva zvoni melodija prebačena na mob via usb i p2k? isto bih htio flex-ati i fleshati mob-ako je moguće...
na mojem mobui se to riješava tako da u audio folderu izbrišem *db fileove , imam dva , i onda ubacim melodije restatrtam i mob ih nakon toga opet sam kreira i riješeno , nisam se susreto sa tvojim mobom na p2k pa ne znam , al probaj ako imaš te fileove , 2 su , napravi backup prvo , pa pobriši , pa ćeš vidjet!!!!ne zaboravi BACKUP!!!!!!
P. L. U. R.
Izvorno postao DOMICH
Kao sto DOMICH kaze, napravi backup i onda ih slobodno obriši. mozes flexat i flashat bez problema. Sve ide ko i bilo koji p2k model. Radio sam sa MSS-om i PST-om i RSD Litom i radi bez problema. Samo nadji pravi flash i flex i nemas brige.
![]()
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Možete li mi preporučiti neki program za flah/flex tj. gdje da nađem prave verzije za svoj mob?thanks
Uspio sam obrisat.db datoteku i sad radi savršeno!!!Dečki YOU RULZ!!! još samo moram nabavit flash i flex verzije!!
Bookmarks