Izvorno postao cyberphere
Prije dve godine bio sam je kupio u Sydneyu u trgovini koja se zove STREAMCOMP.Platio sam je 130 i nest dolara.neznam ko je budala od nas dvojice
![]()
Izvorno postao cyberphere
Prije dve godine bio sam je kupio u Sydneyu u trgovini koja se zove STREAMCOMP.Platio sam je 130 i nest dolara.neznam ko je budala od nas dvojice
![]()
zzop.
to 100% nije ova tipkovnica o kojoj ovdje pričamo. Daj sliku ove svoje.Izvorno postao XTTX
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vidim dečki da ste ga izrešetali,ali se nemoj hvalit jer će te uvijek neko od nas tu nać u laži!!
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ti se namoj pravit pametan jer si glup ko qurac.Izvorno postao silvano
zzop.
Jesi ti procitao ono moje ''brzo se kvari''?nisam valjda lud da drzim u kuci otpadkeIzvorno postao whiteboy
zzop.
i dalje tvrdim da je nemoguće da si imao baš TU tipkovnicu o kojoj ovdje pričamo, jer onda tada nije ni postojala, možda neku drukčiju na istu foru...Izvorno postao XTTX
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks