nisam nikad imao discman dosad pa nisam ni svjestan koliko taj antishock zapravo znaci. evo sad pregovaram za iriver koji mi najvise odgovara,ipak
nisam nikad imao discman dosad pa nisam ni svjestan koliko taj antishock zapravo znaci. evo sad pregovaram za iriver koji mi najvise odgovara,ipak
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Najviše ti odgovara jer si probao i njega i Kenwooda, i Philipsa i Sonya? Ili zbog slikice koju si vidio?
Slazem se sa postom iznad, koliko god Sony bio omrazen, za walkmane i discmane je tata mata, sto po kvaliteti zvuka, sto po potrosnji baterije, sto po antishocku.
A imas jednako male, tanke i aluminijske verzije, koje, istina ne kostaju 500-600 kuna, ali su najbolje sto postoji.
najvise mi odgovara jer ima radio, cita ogg, lijepi veliki daljinski, i tanki je. sony necu... imam sonyev minidisc ( koji prodajem ) on je ok ali jako me naljutila atrac kompresija. no ok to sad nema veze sovim, al sony je i puno skuplji.Izvorno postao refugee
mene trenutacno konkretno zanima iRiver imp 900 - nisam nigdje na netu procitao da se kvari, i svi ga samo hvale. takav discman u ducanu (btw nisam ga ni nasao nigdje u hr) kosta oko 150E (oko 1200kn) a mozda i nebi bio tako zapeo za njega da nisam naisao u oglasniku na osobu koja ga prodaje (novog) mozda vrlo malo koristenog, za 700kn. zato mi je on prvi izbor
Zadnji uredio flOoKi : 18-07-2005 u 19:13
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Meni je ovaj naljepsi. :-)
Ili ovdje
http://www.sancta-domenica.hr/images...o/D-NE10_v.jpg
Bookmarks