Eto, gospon whiteboy nam je od sada doc, čovjek je diplomirao ili možda bolje reči doktoriraro!!! :bunny:
Čestitam još jednom, hik....!![]()
Eto, gospon whiteboy nam je od sada doc, čovjek je diplomirao ili možda bolje reči doktoriraro!!! :bunny:
Čestitam još jednom, hik....!![]()
čestitam...
jel se za kaj specijalizirao ili....
Čestitamo Doc WB ; ako se posveti svom pozivu kao i forumu bude dogurao visoko!!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
i od mene čestitke![]()
![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
...Čestitam![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Znači, nema više. A sad samo
i
. Čirz!
svaka čast![]()
IIIiiiHHAAAAAAAAA!!!!
I'm back baby!
Yup, diplomirah! Jučer! DOKTOR! Još nisam potpuno svjestan svega (mora da i chivas regal ima neke veze s tim...), ali stvarno je došao taj dan!
Hvala svima na čestitkama!!!
Evo me konačno i na forumu, razgrnuo sam 150 kila knjiga pod kojima sam bio pokopan zadnjih dana...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
svaka čast,wb.![]()
![]()
Pridruzujem se cestitkama, cestitam![]()
.....cute but psycho.....
takodjer, cestitam. sad ce jos i zaradit na prodaji knjiga lol![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma kakvi, trebat će mi to, a ionako stalno moram kupovat nove, stvari se u medicini update-aju brže neg u informatičkoj industriji...Izvorno postao flOorKilla
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
čestitam...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Yebote. Sad se osjećam tak gluuuup...
Cool! Dr.whiteboy! (promjeni nick)
TOTALNO PODRŽAVAM promjenu nicka; čak zahtjevamIzvorno postao Brunek
To bi bilo tako![]()
George Eliot
Svaka cast od jednog, nadam se, buduceg doc-a koji infekte sprema!!!!
svaka cast....jos da i izgledas pametno di bi ti bio kraj![]()
bravo majstore...iskrene čestitke!!
sve je več rečeno,nemam ništa više za nadodat,osim: BRAVO![]()
![]()
&
![]()
![]()
George Eliot
ehehe... da se i ja upišem u knjigu gostiju.. ovaj, pardon.. čestitki.... beliboy, čestitam, sad si faca! jel se smijemo družit s tobom
. javi jel slavimo na mrežnici doktoriranje
![]()
@wb Čestitam![]()
Dr. čestitam na ovom dostignuću.Svaka čast!
![]()
![]()
Bookmarks