MPx220 < VS > V635
MPx220 je Microsoft SmartPhone 2003 ako ti to nešto znači
što ti omogučuje da se igraš sa raznim programima integriranim u njemu.
A V635 je obični fon i možda izgleda možda malo više cool izvana.![]()
Namjeravam u skoroj buducnosti kupiti jedan od ovih modela pa me zanimaju vasa misljena koji je bolje uzeti.
Kolko sam nacuo cijene bi trebale biti dosta slicne a i sami mobiteli su dosta slicni po funkcijama.Evo neke razlike koje sam nasao:
v635 - dimenzije 89 x 49 x 25 mm,133g,ekran 256K colors,Polyphonic (24 channels),5mb memorije + kartica(al ne pise jel se dobije s njim i koliko),kamera 1152x864 pixels.
mpx220 - dimenzije 100 x 48 x 24.3 mm,110g,ekran 65k colors,Polyphonic (40 channels),64 MB total memory + kartica,kamera 1280x960 pixels,windows.
Eto to su samo neke razlike nisu sve al druge mi nit nisu bitne pa da cujem misljenja...
MPx220 < VS > V635
MPx220 je Microsoft SmartPhone 2003 ako ti to nešto znači
što ti omogučuje da se igraš sa raznim programima integriranim u njemu.
A V635 je obični fon i možda izgleda možda malo više cool izvana.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja bi uzeo v635
ima više boja, manje dimenzije, edge
jedino mi se nesviđa sto ima antenu
Ako si vise poslovan tip uzmi mpx220
.....cute but psycho.....
Ja bi uzeo mpx220...jel kad vidiš jednu ..vxxx seriju vidio si ih sve![]()
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
A ima i tu nesto kolko sam vidio ima isti softver ko i sve vxxx al ovu mpx220 bas i ne hvale previse u recenzijama najvise po kameri pljuju.Da bar netko ima koji pa da napise iz prve ruke...Izvorno postao Darian
preporučujem mpx200...
ima ju pola0Izvorno postao EagleONE
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12198
Resistance is futile. You will be assimilated!
kaJ SE to u opće da uspoređivat , i zašt je taj v635 tak skup , kak mi ide na živce to nabijanje cjena!![]()
P. L. U. R.
definitivno mpx220
Resistance is futile. You will be assimilated!
mpx200 je![]()
Zadnji uredio darioilic : 17-07-2005 u 11:02
Da, je ali ovdje je riječ o MPX220!
Ja bi uzeo V635![]()
Oba su ok, ali bi radije mpx220!
Ja Bih Uzela Mpx220!
ma definitivno mpx220...
Windows mobile...ma fenomenalna stvar
ima bolesnih igra i aplikacija za to....
zemi taj mpx220 i nebudes pozalil...100%
Pratio sam malo tvoje postove i vidim da si ogroman fan mpx-ica!Izvorno postao Irena_zgb
Svaka čast!![]()
thanks,GoGs!![]()
Obožavam mpx-ice 200 i 220
MPX220-POSLOVAN MOB-BOLJI PI MEMORIJI,KAMERI,PROGRAMIMA,IGRICAMA, A AKO IMAŠ WM5.0,DA NE GOVORIM,NEMA ANTENU,65k BOJA.
A IMAJU DOSTA TOGA ZAJEDNIČKO!opcije i marku,hello moto![]()
![]()
V635-5MB-KARTICA KAKO ČUJEM DO 512 MB,ANTENA(ŠTO JE LOŠE),256k BOJA(ŠTO JE SUPER I BOLJE OD 220),STEREO ZVUK itd...
ALI!!!MOBITEL-BILI KAKAV,TJ. OBIČAN-SE NE MOŽE MJERITI SA SMARTPHONE MOBOM,NESMIJE SE USPOREĐIVATI!!! DRUGAČIJE SU FUNKCIJE I OSTALE OPCIJE,IPAK SMARTPHONE IMA WINDOWSE WM2.0 ILI NOVIJI!
JA IMAM MPX200,SAD ĆU KUPIT V635,ISPITUJEM SE KAKAV JE,ČUJEM DA JE DOBAR!
TVOJA ODLUKA!ODLUČI SE...
BOK!!!
Zadnji uredio Inovator : 17-04-2006 u 21:38
ja bi možda cak prije uzeo i V635 iako sam htio MPx220 i to gotovo 5 mj al se onda sve izmijenilo koji ću uzeti a uzeo sam na kraju D820..neki mi govore da sam se sjebo al nisam preporučujem i njega![]()
look at my sig![]()
...manje je više...
Nisam Motorola fan, ali frend mi ima MPX200 i sviđa mi se to sa WM... Ove Vxxx serije od Motorole ne podnosim, zapravo ne volim Motorolu uopće... Ali kad bih morao Motorolu uzimati sigurno bi bila MPX220... I da, ne možeš uspoređivati WM mobitel (smarphone) sa Vxxx serijom... U svakom slučaju ja bih izabrao MPX220 od ova dva...
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ljudi tema je stara više od godinu dana![]()
![]()
Zapravo nije više od godinu dana... Nešto manje od godinu dana.. Ali svejedno LOL... Mobitelash, odakle ju ti iskopa čovječe... Ništa, ovo jeIzvorno postao Tommek
![]()
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks