Pa dobro si rekao napomenom u zagradi. To je vjerovatno i odgovor na pitanje na kraju posta.
Dakle, kako gore piše, bitno je reći da je to bila i jedina ponuda. Ponuđač je bio AdriaCella d.o.o., a koncesija se tražila za GSM/DCS 1800 mrežu.
Vijeće za telekomunikacije tvrdi da ponuda nema dovoljno elemenata za razvoj gospodarstva (čitaj nije bilo mita).
Dodatan razlog je navodno tekst ponude gotovo isti kao jedan prijašnji jednog drugog operatera, koji je također odbijen.
Uglavnom, čeka se jesen i novi natječaj. Pitam se samo tko je odgovoran za kočenje razvoja liberalnosti tržišta.
Pa dobro si rekao napomenom u zagradi. To je vjerovatno i odgovor na pitanje na kraju posta.
Ah, moja zemlja Hrvatska (u zagradama)
Jedno pitanje, zašto bi se morala uzeti jedina ponuda ako nije dovoljno kvalitetna. Onaj tko nije spreman adekvatno utjecati na komisiju vjerojatno je previše škrt da uloži lovu u razvoj.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I meni se nekako nije svidjela ta kombinacija Sibirci + Arapi. Čim je samo jedna ponuda, ne bih ni ja se hvatao za nju.
tko je rekao da se mora?Izvorno postao Sljaka
samo ako se sjetimo silnih malverzacija dosad oko tih koncesija, sve je jasno.
nije jednom odbijena najbolje ponuda....
ali dobro, oni rade što mogu i mi smo tu nevažni
stvar je da je strategija razvoja tog ponuđaća bila vrlo nejasna. drugo je što je porjeklo novca koji bi se ulagao vrlo sumnjive prirode odnosno nije vjerojatno dobro obrazloženo.
dobar grah daleko se čuje
Neka. Nikamo nam se ne žuri. Još ni treći nije počeo s radom, kud se zaletavati i sa četvrtim?
da, upoznat sam s tim podacima, jedino što je činjenica što mi ne možemo znati da je zbilja tako...ono što kaže Vijeće to je zadnje i točka. Previše sam ogorčen tim malverzacijama oko koncesija i uopće brigom o pravima potrošača u telekomunikacijama da bih bio pretjerano na strani Vijeća...Izvorno postao KaKaV NeReD
Volio bih da oni savjesno rade posao i da nema nikakvih mrlja u tome što su dosad učinili. Ali ponavljam, tko nas pita
najnoviji podaci u medijima govore da je ipak u pitanju političko lobiranje, jer si HR kao ne smije dozvolit ulazak investicija s bliskog istoka zbog SADa...navodno bi mi onda izgubili neke njihove donacije i podršku.
Da čujem da je navodno najviši politički vrh stopirao stvar.
konkretno sanader, iako je bio u inozemstvu stopirao je sve, zbog odredbe američana. isti ti američani su nam sad naredili da od njih kupimo avione stare 15 godina.Izvorno postao HelloMoto
koji smo mi tukci.
inače, sva pokrića su bila na mjestu, posao je izgubilo 550 ljudi, milijuni € su otišli negdje drugdje, a što je još bitnije duopol ostaje i dalje, gospodarstvo ide unazad.
ak misliš na F16 to je patka.
@nered kaj je patka vijest ili F16?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma ne F16 je roda a vijest je patka.
nego back on topic
meni je drago da oni nisu dobili dozvolu. bolje bi sjeo neki orange ili tako nešto a ne arapi koji nas deru za naftu
Ma kakav 4. operater?! Jedva će se i ovaj treći nekako zgurat između VIP-a i T-mobilea, gdje bi još četvrti stao? Definitivno ne dok standard ne poraste, jer se postotak neće podići samo sa većim brojem operatera.
Što ti glavu razbijaš di će se on ugurati i kaka?? Ako su htjeli koncesiju i bilo je sve regularno osim koje kuverte za vladu, vijeće itd. onda su trebali dobiti, pa i da budu bez korisnika!Izvorno postao frish-KI
...also known as El'AnDrA...
Rekordne cijene nafte su samo američko oružje za zadržavanje dominantne pozicije u svijetu. Dakle, nafta je skupa zbog američkih interesa usmjerenih protiv ekonomske snage ili jačanja ekonomskog utjecaja Europe i Japana kao najvećih američkih konkurenata. Gospodarstvo koje kontrolira naftni lobi dovoljno je moćno da kontrolira cijene na naftnom tržištu a u budućnosti će kontrolirat cijeli svijet". Kod posljednjeg poskupljenja nafte riječ je o čistoj špekulaciji američkih burzovnih mešetara.Izvorno postao KaKaV NeReD
A sada nazad na temu, ja mislim da je u svakom slučaju bilo bolje da je Adriacell upao jer nevis+dim kako time možemo izgubiti
Bookmarks