probat cu ga, nego, dal se moze dobiti HR language pack za to, trenutno ga imam pa bi mi bilo zao da izgubih HR MENI??
Novi soft za V3 mobove, konkretno R374_G_0E.41.C3R je pušten. Može ga se skinuti sa Motoxovog sitea ( www.motox.us ), a uvaženi kolega Motox je priredio i MLP_REFLASH, to jest reflash koji ne mijenja LanguePack (kojeg sam i ja stavio).
Najveća novost je mogućnost pretraživanja imenika po više slova: kad se otvori imenik, pojavi se prozorčić u koji se ukuca jedno, dva (ili proizvoljan broj) slova, i on skoči na to ime (ili prvo najbliže).
Također, javlja da je ukupno available preko 8MB memorije (meni je trenutno slobodno preko 6 MB) !!!!
Sa reflashom od Motoxa (ovaj bez LP-a) nisam morao niti ponovno editirati seemove, ni ništa-ništa-ništa: čisto flashanje, upalio mob i sve radi ko' urica.
EDIT: Dodao sam file i na svoj site (ovaj reflash)...
Zadnji uredio BlueDevil : 15-07-2005 u 15:40 Razlog: Dodah reflash file i na svoj site
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
probat cu ga, nego, dal se moze dobiti HR language pack za to, trenutno ga imam pa bi mi bilo zao da izgubih HR MENI??
lang pack 002F hr jezik
http://www.motox.us/lps.php
Resistance is futile. You will be assimilated!
zakon.. čim dojde stari doma stavljam mu taj..
BTW jel ima neko flex od t-mobile austia.. može li neko to nabaviti?
S ovim sam imao problema kod novog flasha, ne prikazuje free space...Izvorno postao **gogi**
Ovaj radi bez problema:
R374_G_0E.41.C0R_Lang0037_reflash_MOTOX.shx
Powered by: R374_G_0E.42.09R & SE8615BXXH1097 Bootloader 8.26
I ja ovoga koristim, bez problema. Zato druge nisam ni tražio...Izvorno postao Cele303
@zeljkodj: ovaj što sam ga stavio na svoj site (i koji sam linkao kod Motoxa) je "MLP_REFLASH", što znači "Minus LanguagePack", odnosno ti ne dira jezike: koje imaš, ti će ti i ostati...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da. moraš posebno mjenjati LP ako hoćeš, jer ti taj Reflash ne sadrži jezik, kao što je naveo BlueDevil gore!
refleso sam i sve radi super!!!
very nice!
nego, kako dodati u meni da mogu mijenjat postavke desne soft tipke na ekranu; po defoltu su mi glasovno biranje; jel treba uredit seem???
sa starim softom sam to mogo mijenjat:
Možeš, treba ti program P2KMenuEditor! Ako ti treba, mogu ti ga mailat, jer neznam gdje ga točno ima za skinuti!
Imam ga ja;
nego, koji je postupak da ga promjenim??
Odaberi Phone key mapping--> open seem --> open from phone. Onda ti on otvori seem iz moba i ti ga modificiraš, ali ja bi ti preporučao da prvo izvadiš seem iz moba, napraviš backup i onda ga uploadaš na mobitel! seem koji moraš izvaditi ti je 005B_0001.seem. I onda samo mu mijenjaš opcije!
Ovo sve što sam ja napisao je za mjenjanje funkcije tipki, tj, oslobađanje desne smart tipke, a za soft tipke, ja mislim da se može u mobu promjeniti, a i može se i sa ovim programom!
radi se, ne o soft tipki, nego o smart tipki, desnoj na ekranu;
velim prije je bilo moguce u meniju mjenjat funkciju tipke, sad to vise nema u meniu;
koji seem treba editirati, koji bit ukljuciti????
Ajd probaj ovdje http://xlr8.us/hofo/map.txt
jedno bezazleno pitanje jer dugo nisam bio na web-u, imam V-3 motorolu koja ima na sebi flex se8627axxf8055 i s/w r374_g0e.40.3er_a. da li bi ovaj novi flex nešto poboljšao osim videorekordinga i kako mogu staviti na mob FunLight.pat koji omogućava da žmiga bluetooth LEDica pri dolaznom pozivu.
Hvala na odgovorima.
Zadnji uredio 123456 : 21-07-2005 u 22:43
Uz kameru, dobio bi na brzini kretanja po mobu, i još par sitnica, a funlight.pat moraš kopirati u /a/mobile/audio/.
Pošto imaš v3, ima ovdje jedna zanimljivost koja će te jako interesirati...
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12145
evo stavio i ja taj ali mi ne pise koliko imam slobodne memorije samo pise Ime: Telefon i dalje je sve prazno! Zašto?
Zadnji uredio casper1 : 20-08-2005 u 12:31
Bookmarks