e kad smo več kod ring stylesa moram reći da i ja imam taj problem ali mi se nije dogodio zato što nisam znao što trebam napraviti nego zato što mi se nije dalo mjenjati sve postavke za svaki ring style![]()
e kad smo več kod ring stylesa moram reći da i ja imam taj problem ali mi se nije dogodio zato što nisam znao što trebam napraviti nego zato što mi se nije dalo mjenjati sve postavke za svaki ring style![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
SORRY NA OT:
Imaš hrpu stvarno tema, čak i u ovom threadu imaš link na riješenje. E ajd, pliz nemoj sad trpati forum sa svojim postovima tipa : "Slažem se"... CIlj ovog foruma
je pomagati a ne samo pisati bezveze. Dakle,ako baš nemaš kaj pametno za reći kako bi pomogao, nemoj bezveze pisati. Neznam kaj moderatori misle o tome, ali moje mišljenje je da rađe imaš 20 postova i da si toliko ljudi pomogao, nego da ih imaš 100 a da nisi niš napravio.
Ajd pozdraf
Click here to take IQ test.
ja se konkretno nikako ne slažem s takvim komentarima i mahom ih brišem...Izvorno postao Brainbug
vjerovatno će ubuduće za takave akcije na forumu biti i kazni...time se jednostavno ne pomaže zajednici, već se samo odmaže nepreglednošću i čak zbunjivanjem ljudi!
@Brainbug nego, reci mi kome si to napisao uopće?
Bookmarks