tcd560 ima nekih prednosti kao što su: odvojene baza i punjač slušalice, dimenzije.. itd neke sitnice, praktički bez razlike...
preporučio bi ti tcd320 ili da pogledaš neke od Siemensovih modela
http://communications.siemens.com/cd...rNrNrN,00.html
Postovanje!
Eto, riknuo mi stari telefon i trebam novi DECT.
Sad me zanima ako bilo ko zna koji je od ova dva bolji i zasto je tako velika razlika u cijeni?
300 kosta puno manje a noviji je i ima ekran u boji, pa mi nije jasno.
Unaprijed zahvaljujem ako neko zna odgovor.
tcd560 ima nekih prednosti kao što su: odvojene baza i punjač slušalice, dimenzije.. itd neke sitnice, praktički bez razlike...
preporučio bi ti tcd320 ili da pogledaš neke od Siemensovih modela
http://communications.siemens.com/cd...rNrNrN,00.html
Hvala na odgovoru, ima dosta zgodnih modela, kolko vidim.
Al, zar nije Siemens puno skuplji?
Koji bi mi ti preporucio u toj klasi?
Imam samo 500-600kn.
za 500-600kn ipak gledaj panasonice, nemreš fulat model. Ak oš ekran u boji uzmi tcd300, mislim da je oko 560Kn ako se ne varam...ili novu 200/220
Tnx.
Btw, kaj je 200 bolji od 300?
meni je za moje potrebe bolji ukoliko ne uzimaš uu obzir zaslon u boji, tj nije ti važan.....što upće očekuješ od DECT-a?...važan ti je kapacitet imenika, polifone mel. ili pak neš drugo?....razlike u modelima su vrlo maletajnica sumnjam da više ikome treba obzirom da svi imamo mobove
![]()
Da, tajnica mi ne treba. Imamo mobove, a i CLIP pa vidis ko te zvao. Sekretaricu ionako imam vec 10 godina i samo 10% ljudi zbilja ostavlja poruke na njoj.
Treba mi veliki imenik, veliki i jasan ekran posto majka vec slabo vidi, osvijetljena tipkovnica, a i dobra baterija nije naodmet.
Ostale gluposti tipa screensavera i igrica fakat nisu potrebne.
Mozda eventualno voice dial, ili personalizacija poziva.
Panasonic TCD 560![]()
tcd 300 je jeftin i kompletan.imam ga i zadovoljan sam.
A što mislite o panasonicu CD 220, ima praktično sve ...
Nije ovo za mene ...
odlicna kupnja za malo novaca.![]()
Vidim da model 200 ima unos u imeniku samo za 20brojeva dok model 220 vec za 200 brojeva + sms funkcija.
@zmija
Mozes napisati malo vise o modelu 300?
Baterija, oblik prikazivanja propustenog poziva (datum vrijeme, broj...), zvonenja
TCD300-osnovne karakteristike modela, od kojih su najzanimljivije: integrirani LCD u boji 80x102pix, osvijetljena tipkovnica, podrška za fiksni SMS, Caller ID-identifikacija dolazećeg poziva te podrška za hrvatski jezik i imenik kapaciteta unosa dvjesto brojeva i pridruženih im imena. Pozdravljamo i opciju montaže baze modela na zid, ali i polifone melodije te kompatibilnost sa DECT/GAP digitalnim standardom. Koristi dvije NiMH baterije tipa AAA, koje odrađuju do 170 sati na čekanju ili do 16 sati razgovora.
Kad citam sve to, zakljucujem da je to vjerojatno trenutno najbolji izbor za tu cijenu!
Bookmarks