Ako zelis zadrzati garanciju moras u nokia centru, a ako zelis jeftinije proci onda pogledaj na auto pijaci.
Zanima me gdje se moze najbolje i najkvalitetnije odraditi dekodiranje Nokie 6680. Jer sam cuo da je bio problem sa dekodiranjem N6630, tj. da su samo rijetki imali odgovarajucu opremu za dekodiranje i da je usluga samog dekodiranja bila strasno skupa .
Ako zelis zadrzati garanciju moras u nokia centru, a ako zelis jeftinije proci onda pogledaj na auto pijaci.
mislim da se 6680 kao i 6630 ne mogu otkljucati, tj. skupo je i rijetki to rade, strpi se jos malo da vise unlockera nabavi opremu, mozda padnu cijene
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Da, ali stvar je u tome sto N6630 kod nas od sredine protekle godine i evo nakon vec skoro godinu dana nema unlockera kao sto je slucaj za druge mobitele. Cuo sam da ima jedna osoba (Dejan Kaljevic) koja to radi i da se nalazi u Beogradu. Sad ne znam koliko je to tocno, ali cinjenica je da vec desetak dana na raznim mjestima pokusavam naci nekoga tko bi to mogao dekodirati, ali bezuspjesno. Nisam pokusavao u Mobisu, ali mislim da bi tamo cifra bila nerealna .
BB5 mobovi se za sada nemogu dekodirati, mogu se flashnuti, moze se i sec code iscitati al lock algoritam jos nije razbijen.
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
??? a šta je sa D.K.? ja znam osobno ljude koji su kod njega to sredili!
A pretpostavljam (nisi ti bilo tko) da znaš tko je D.K....ako ne, potrazi malo po googleu ... uglavnom dečko je BOG što se tiče nokia...
iz svog skromnog iskustva znam da ako Apoc tako piše onda tražiš boga na krivom mjestuIzvorno postao kova
![]()
abdbda
pa i meni je to čudno za njega.. ali uzmimo u obzir da ej to bilo 15.07 kada je postao .. i recimo da je još bio pospan u 09 ujutro
... al stvarno bode u oči ono da se bb5 ne može unlockat...
inače, Dejan Kaljević (kao što sam rekao, BOG za nokie), napravio sam unlocker za bb5, tako da te mobitele mogu otključat nokia i dejan(i možda još koji čovjek u svijetu)
ne moze se otkljucati jos osim onog cevjeka koji moze.Izvorno postao gh0st
Vjerujem da bi Dejan to mogao otključati, jer nema Nokie koju on nije otljučao.
Kao što sam rekao u: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...jan+Kaljevi%E6
Dejan to rješava..
pa rjesava,naravno..ali kako do njega?Izvorno postao kova
Nokia DCT3, DCT4 MasterCode Calculator (6.405 bytes) MCode is software that runs on Symbian platform (S60) and allows you to calculate Master Code for Nokia DCT3 (6110,8210,etc..) and DCT4 (8310,etc...)phones.
PRENEŠENO SA >>> http://users.net.yu/~dejan/
Kako kaže -neka nekome zagolica maštu!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pa to ti je symbian program, dakel mozes ga samo izvrsit na symbinaeru.
ne znam zast si to ovdje stavio,kad to nema bas neke veze s temom.
@khideg - e to ej malo teži problem ali u svakom slučaju se može riješiti samo treba kontaktirat (pronać) prave ljude... ili otići osobno..
@vuki - a šta je tu tako posebno?? običan dct3/4 calc koji je napravljen za symbiane (kao oni koje imaš za javu)...p.s. nisi valjda mislio da otključava s60?
Pa ima veze sa Dejanom !!Izvorno postao khideg
A moža nekome da i neku ideju ili natuknicu.
Moram priznati da me je prevarilo!!Izvorno postao kova
Jezik - prsti brži od pameti![]()
George Eliot
hm ..... jel to samo ja ne kužim ili....ajd nemoj me sad držat u neizvjesnosti nego reci šta bi to trebalo natuknuti???
dobro fora..samo sto ne dolazi idejica samo tako..Izvorno postao Vuki
ma nista u biti,to nema veze s BB5 platformom.Izvorno postao kova
George Eliot
ja bih ga opet radije odnio u beograd, osobno...
bio sam osobno u kontaktu s Dejanom, mogu samo reći da čovjek zna točno gdje je kad 1 , a gdje 0 u svakom jebenom registru u Nokiama.
Soluciju za BB5 je mogao prodati za takve ogromne pare da ju neću ovdje iznositi...Ali, odlučio je radije zadržati ju za sebe. Osobno imam HWK i mogu samo flashat BB5 i da je Dejan prodao soluciju onda, ovi respektabilni boxevi poput HWKa bi još ljetos radili i unlock. Čim on odluči dignut ruke od prava, unlock će biti moguć. Cijene koje su se kretale i kreću za jedan unlock su 100€. Zanimljivo je isto tako, da se za BG šalju i mobiteli iz Brazila. isto tako, ne želim nikoga uvrijediti, ali moram izjaviti da SiCG ima jedne od najjačih stručnjaka na području GSM uređaja u svijetu. Onih par stvari koje sam uspio izvući iz Dejana navode me da je unlock na BB5 vjerovatno trivijalan, no neću dalje o tome. Meni i svima u svijetu očito ni taj podatak ne pomaže...
ima jedan stos u tome, neka fora.. ko kad rjesavas matematicki zadatak..Izvorno postao Inovator
mozes se muciti 100 godina i nista.. a ako znas 1 mali trikic, neku caku koju ne vidis u biti golim okom vec je onako nekako skrivena, ti ces jrsiti zadatak u 1 sek..
znaci otkodiranje BB5 platforme je zapravo tako jednostavno da ne postoji jednostavnije od toga... ali moras znati taj mali trikic koji ce te odvesti na pravi put.
Izvorno postao khideg
Cao Narode
Ja sam ovde u becu i trazim System kako se moze ti telefoni sa Bb5 Plattformom otkljucati ali khideg ti to znas dali nebi mogla da kazes kako se to moze odraditi puno hvala!!! Ima ovde u becu ali kosta oko 70 Evra malo je skupo za dva telefona :bunny:
Pozdrav iz beca
Kako mogu da kontaktiram tog Dejana Kaljevica?
Bookmarks