W800 won...nije loše...kažu da je to mob uz k750 sa najboljom kamerom(do sad)
Što se kamere tiče odlična usporedba napravljena je gotovo u najsitnije detalje između Nokie N90 i SEW800
svakako podgledajte
N90 vs W800![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
W800 won...nije loše...kažu da je to mob uz k750 sa najboljom kamerom(do sad)
I uz D750i, prosit ću lepo.
![]()
E sad, zamisli još bolju kvalitetu slika od k750 - to su slike na w800. Autofokus, jako bolji blic, kvalitetniji makro snimci, općenito oštrije i kvalitetnije slike.Izvorno postao tschieb1
Kao primjer kvalitete slika W800 možeš pogledati:
http://www.gsmarena.com/review.php3?...ew=47&idPage=2
Za usporedbu slika Nokije N90 i SE W800 pogledaj:
http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs...-review-46.php
MDA Compact IV
Pa koliko sam ja skontao kamere su iste na sva tri mobitela! Sva tri imaju blic, autofokus i makro! U nijednom revju nisam procitao da su kamere razlicite kvalitete!
Jedino pisu da je razlka u slusalicama da su kod w800 najbolje a kod d750 najlosije i razlika u memoriji koja dolazi u paketu!
Ne znam što mach1 tvrdi i na temelju čega, ali su kamere na sva tri uređaja (K750i, D750i i W800) potpuno iste. Ista pikselaža, jednaki blic, jednak autofokus, jednaki efekti...
potpuno iste kamere i vrlo slicni softveri.
ma to je ista stvar, k750 i taj D. samo sto je to t-mobile stvar,
a w800 je ista stvar samo + plejer.
Imaju oba player,odnosno mogu svirati mp3-ce, samo što sa W800 dolazi 512 MB na kartici, a sa ova dva "svega" 64.
Zar nema W800 i onaj "flight mode", a ostali da to nemaju?
To jest. K750i i D750i nemaju. To bi bila jedina važnija razlika.
kaj je ista kvaliteta zvuka dok slusas na w800 i k750
Trebala bi biti, ukoliko imaš iste slušalice naravno...
Mislim da sam negdje čitao da je na W800 nešto bolja. Ono što ja čujem na mojem D750i mi je i više nego dovoljno dobro.
sta je flight mode
Spominjalo se prije i u drugim threadovima, pogledaj malo.
Ukratko, ugasis mobitel i koristis ga samo kao player/walkman. Zove se "flight mode" jer je korisno kad putujes avionom, tamo moras ugasiti mobitel, a ovako jos uvijek mozes slusati muziku.
Nekako sumnjam u to, ti telefoni se rade na istoj platformi, mislim da bi im izrada 2 različita telefona bila preskupa... Sjetite se samo ericssona t10 i t19...Izvorno postao frish-KI
Pa, ni meni nema neke logike, a u to bih se jadino ja osobno mogao uvjeriti sa usporedbom. Velim, pročitao sam...
Ma na w800 su samo bolje slusalice, samim tim nesto bolji zvuk!
t19 je imao Active Flip, a T10 ne, morao si ga otvoriti i stisnuti YES da bi odgovorio na pozivIzvorno postao gog
![]()
t18(ne t19!)je imao glasovno biranje a t10 ne...ali si t10 mogao nadograditi na t18...takav sam ja imao...Izvorno postao Dr.Tom
jel po vama w800 moze zamjenit mp3,ne gledajuci memoriju
da,meni već je...Izvorno postao wert
Meni osobno ne bi mogao, jer imam player od 20 giga i da se sad spuštam na gigu ili dvije... Znam kako sad to zvuči, ali volim imati što veći izbor sa sobom i ne razmišljati da li mi je neka stvar 'na njemu'.
ma zašto ne pa netreba ti 1000 pjesama nego je i ovo kajIzvorno postao wert
nudi w800 i više nego dovoljno!
Bookmarks