o ovome se raspravlja u mod forumu,te mislim da javna rasprava na ovu temu nije potrebna.
Broj registriranih clanova je 5.304(i raste za svaku pohvalu) a dosta njih nema niti jedan post a registrirali su se prije dvije tri godine i otada nisu posijetili forum. Zasto se ti clanovi koji nemaju niti jedan post ili ne posjete forum u roku od pol godine godinu ne brisu.
Resistance is futile. You will be assimilated!
o ovome se raspravlja u mod forumu,te mislim da javna rasprava na ovu temu nije potrebna.
Da.To su najcesce oni koji se bez veze registriraju jer imje tada nesto trebalo!
I ja sam za da im se prvo pošalje E-Mail(da ih se upozori, obavijest), pa da se onda brisu!!
neka je zappan zatvori ako misli da nije potrebna.Izvorno postao sodom
@cash911 ova ideja sa mailom ti nije losa
Samo sta ti useri sa o postova najčesce nemaju e-mail u profilu![]()
Ma samo brišite![]()
ima mail admin foruma jer kad se registriras moras upisat mail jer ti se na taj mail salje link za potvrdu o registraciji.
članovi se periodično brišu, oni koji nisu nikad ostavili niti jedan post. periodično ne znači da ima ustaljeno razdoblje, nego eto kad se meni puhne brisat. zadnje su obrisani u veljači oni koji nisu bili aktivni barem godinu dana logiranjem na forum, te imali 0 postova.
Hvala zappan na odgovoru.
Mislim da se ova tema moze zatvorit![]()
evo danas gledam popis članova i više od 1500 članova ima 0 POSTOVA a i mnogo njih ima manje od 10 mislim da bi ih trebalo izbrisati
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ja sam već odgovorio na ovo. oni sa nula se brišu periodično, oni koji su ikad postali se ne brišu i neće se brisat. možda u nekom trenu napravim korisničku grupu neaktivnih korisnika i automatsko prebacivanje neaktivnih u istu, ali to mi stvarno ne predstavlja neku bitnu stavku trenutno na forumu da bih to sad radio. hvala sipe na komentarima, ali mislim da je dotična tema ipak briga onih koji vode forum... bez uvrede.
eh sad ga cjepidlacite di bi dosli kad bi svih 5 034 clanova nesto konstantno pisalo
a koda se vi niste nekad regali na neki forum,skinuli potrebno i nestali
to je takozvano lurkanje ak sam u pravu
maka ja se trudim di god se regam nes i pisat ...
Bookmarks