512 mb > bez puno razmišljanja i gotovo!
Edit:
P.S.-ja imam od 16 mb tako da sam primoran da odmah prebacujem slike na hard ili CD ( inače tko zna kada bi ih prebacio ) 512mb ti dobro dođe za godišnji odmor da stane puno slika.
...gledam malo cijene u Hg-spotu i sad razmišljam - uzeti 256 mb za 321 kn ili dodati još 181 kn i uzeti od 512 mb za 502 kn...
...što vi mislite...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
512 mb > bez puno razmišljanja i gotovo!
Edit:
P.S.-ja imam od 16 mb tako da sam primoran da odmah prebacujem slike na hard ili CD ( inače tko zna kada bi ih prebacio ) 512mb ti dobro dođe za godišnji odmor da stane puno slika.
Zadnji uredio VuKi : 12-07-2005 u 21:06
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ovisi o procjeni tvojih potreba, a to mozes najbolje sam! Pripazi da se radi o istim modelima kartica (dakle da jedna recimo nije PRO, dok druga to jest) jer to osim na brzine prijenosa fotografija nakon slikanja na karticu ima utjecaja i pri snimanju movie clipova (ogranicenja trajanja i FR)!
Ako se radi o istim modelima, mislim da je razumno doplatiti 180 kn za dvortruko vecu karticu!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
...hvala na savjetu...
...inače, ovo su te kartice:
256 mb -> (opis) http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=9960
&
512 mb -> (opis) http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=12407
![]()
Pod obavezno 512 MB . Obije su pro verzije .
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
...eto, stigao je...
...i da odmah kažem da ga svima preporučujem koji planiraju uzimati MS jer stvarno ima mjesta za sve... i sigurno neće požalit...
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-08-2005 u 00:23
Bookmarks