To se je nešto vjerovatno pošemerilo, jer ak si promjenio atribute, onda nebi trebalo biti problema.
Preko kojeg si programa brisao?
poz ljudi sta se radi...
odavno nisam imao problema sa telefonom kad neki dan prebacim ti ja jedan video i jedan mp3, sve zajedno oko 2.5 mb. i nakon par dana odlucim ja da obrisem mp3 i pogledam u memoriju, kad tamo od ukupne memorije oduzelo taman onoliko koliko je mp3 imao, oko 1.2 mb. nakacim mob na komp i u a:/
primjetim neki nepoznat fajl. pogledam velicinu i ona odgovara mp3 -u koji sam izbrisao. kontam, sad cu obrisati fajl i problem rijesen, kad malo sutra, ne mogu ga obrisati. probam promijeniti atribute ali nista. ali ipak sam dosao do rijesenja. uradio sam master clear i fajl se obrisao. sad me zanima da li postoji neki nacin da se to radi bez master cleara jer je veliki problem da mi se svaki put sve brise. da li je to neki bug u softweru sa velikim fajlovima i koliko je minimalna velicina fajla da bi se brisao skroz?
koristim R376_G_0E.67.02R flash.
To se je nešto vjerovatno pošemerilo, jer ak si promjenio atribute, onda nebi trebalo biti problema.
Preko kojeg si programa brisao?
Točno tako. Osim toga, ne bi se trebao nikakav file pojavit u /a/ osim ako ga namjerno tamo staviš. Odnosno, jedina logika koja mi trenutno pada na pamet je da se možda kod playanja velikih fileova kreira neki temp file? Mada bi to bilo glupo pošto ne bi mogao svirati ako mu je memorija puna.
Tako da se očito nešto malo zblesiralo (stručna terminologija zagriženog ITjevca)
Ako se ne ponovi - zaboravi. Ako da, bit će flashanja![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Da, to sam i ja pomislio, ali di će raditi temp file kada ima tako malo memorije! Nema smisla...
DA, to i velim. Tak da je najvjerojatnije kako si rekao gore - nešto puklo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
probao sam brisati preko motokita, pk2 , ttc ali nista ne ide. sto se tice atributa nemoguce ih je promeniti, sjecam se da je imao neki nepoznati atribut, nemogu se sjetiti broja a ne pada mi na pamet da opet radim master clear. i meni je bilo nekako nelogicno da on ne brise fajl nego ga ostavlja tu. trebam napomenuti da je fajl nemoguce skinuti sa moba i da mu je ime od nekih znakova , prakticno hijeroglifa
. da li bi neko probao da prebaci neki veci fajl na mob pa da vidim da li se to drugima desava i da stavljam onaj .25R flash? mozda je stvar u tome sto on ne moze da odjednom oslobodi toliko memorije. probao sam brisati i sa kompa ali ne ide. to je kako se dosad cini neka rupa u softu. zamisli od motorole
![]()
ja sam prije , na svojoj oriđiđi v525 , znaći još je bila djevica , imo mp3-cu od preko 4 mb , i normalno se brisala , ,ako vam je od pomoći ,a i mislim da si ti skoro pa jedini slučaj s tim problemom!![]()
P. L. U. R.
Daj kaži koji sad flash imaš!?
Ne piše ti u potpisu...
R376_G_0E.67.02R flash. pise u pitanju. i meni se cini da sam ja jedini sa tim problemom.. ne znam kako se to nije nekome prije desilo, sto bas meni
.
Ne preostaje ti ništa drugo nego da probaš staviti 25R ili 27R.
a gde ima taj .27R i jel ga neko probao?? kako se pokazao? jedno vreme sam prestao da se zezam sa telefonom pa nisam u toku .jel to nesto novo?
poz
www.motox.us probaj se ovdje informirati, a i mislim da ga imaš tamo i za skinuti! To ti je dobar flash, ja mislim da je od v550
meni je prije nekih 1,5 godinu isto tak bilo, stavio sam mp3 od nekih 900kb, obriso ga, a pisalo mi u memoriji kao da nisam, obriso sam ga da sam napravio master clear kao i ti, isprobo sam stavljat dalje neke mp3-eve i sve je bilo u redu
.....cute but psycho.....
ma meni je ovo vec drugi put da se desava sa velikim mp3. ali ipak nek nisam jedini![]()
![]()
inace sam baksuz pa sam pomislio sto sad i ovo?![]()
![]()
Jel si uspio popraviti??
nisam jos ni pokusavao , radim nesto vezano za linux pa nemam mnogo vremena. najvjerovatnije cu da skinem ovaj flash pa cu njega da stavim. a mnogo mi se neda to raditi : ((. mozda da nestavljam mp3 : ()
Probaj pa ćeš vidjeti!
Bookmarks