Ja ti imam "ogoljenog"...
ima ko v3 flex? al da nije ogoljen , svugdje ima ogoljenih , ja bi trebo jedan sa svime na njemu!
P. L. U. R.
Ja ti imam "ogoljenog"...
Nisam ga nikad vidio nigdje, osim ogoljenog do kraja.
Ali ako sastaviš popis fileova koji ti fale, mogu ti ja skinut s asvog V3 i poslat.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
evo ja imam ovajIzvorno postao BlueDevil
http://rapidshare.de/files/2949922/...XXU504D.zip.htm
ful ogoljen, al bi trebo neki neogoljen , to znaći da bi trebo sve fajlove onda , i mjuzu i video , sve , možeš mi poslat svoj cijeli , ako nije bed!!!!!!!!
prodajem mobitel pa bi htio da je kompletan !a neda mi se stavljat neki 600 flex , pa da se mob vuće!
P. L. U. R.
Ovaj V3 je brz zato što je prazan. Ja imam V3, tako da mogu s njega poskidat muzike, slike, video itd pa ti mailat,ali kad sve to zavaljaš gore, mob će ti bit više-maje jednako spor ko i sa nekim drugim flexom.
ma ne kužim , zašt niko nema cijeli ,kolko je ogoljen onaj na tvojoj stranici!
P. L. U. R.
Mislim da je isti ko i svi drugi - da je samo taj jedan V3 izašao. Probaj vidjet okolo po stranicama koji flex baš za V3 (tipa www.motox.us) ako ima sam flex, pa ga opali na v525 - ako je baš pisan za v3 trebao bi biti potpun.
zanimljiva stvar al mi nika neće otvorit motox-evu stranicu , a ni nema veze , evo upravo sam dovršio sve , stavio 600 flex , sve sredio , ipak hvala na pomoći!!!!!!!!!!![]()
P. L. U. R.
Može, onda![]()
Bookmarks