Ne brini se otvorit cu ja novu temu u chataonici...Izvorno postao **gogi**
![]()
tu sam 28.8 u 20:00h
ocemo svi koji budu online ostavit ovdje post da se zna ko je bio
Resistance is futile. You will be assimilated!
@IggXy BRAVO za ideju stavit u sig.Bilo bi dobro kad bi svi stavili a ne samo ti i ja
sad imam i ja
stavio sam i ja a vrijeme paše
Budem vam se i ja najvjerovatinije pridružio,al zasad mi se čini da će se taj rekord teško srušit.Premalo ljudi se javilo..
evo i ja se prijavljujem![]()
ja isto![]()
Ja ću pokušati, ali ništa ne mogu obećati jer putujem za Češku u subotu, a probat ću se negdje tamo spojiti i sudjelovati u okupljanju...
Pa to ti je tek u osmom mjesecu
sudjelovat cu i ja
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
daj smanji to malo u sigu. zbog preglednosti postova
ok (bfghfhd)
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Ma da, znam, ali putujem dan prije okupljanja, tj u subotu, a u nedjelju je okupljanje!Izvorno postao zeus
![]()
Ovo sto si stavio u sig bas nista ne pomaze otvori temu pa ti listaj po tri strane.
Samo trebas napisat tad i tad i ende.
koji je to dan?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...nedjelja....Izvorno postao Vuxs
Dogovoreno![]()
iPhone 5s 16 GB
IggXy, legendo,
DOGOVORENO!!!
dodajte event u kalendar !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
event kalendariran...
Doci cu i ja taj dan. Budem upalio laptop i pc pa cu ja biti kao dva posjetitelja.
ja sam za!!!
mene nema...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks