Doci cu i ja taj dan. Budem upalio laptop i pc pa cu ja biti kao dva posjetitelja.
Doci cu i ja taj dan. Budem upalio laptop i pc pa cu ja biti kao dva posjetitelja.
ja sam za!!!
mene nema...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma pre daleko je do onda da bi bilo sto tocnije mogao reci. Ali biljezim se.
ak cu bit doma cu doc. jel trebam postat u nekoj temi ili samo je dovoljno da mi je cafe.mobil ucitan u browseru? onda ga mogu ostavit
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
28.08.???? Pa,to je moj rodjendan!!!! Pravim zurku ovde na forumu,pocinje u 20h!!!!
Naravno da cu biti ovde!!!!!
Tulum do zore!!More
![]()
jel treba kaj donjet?Izvorno postao Pinocio
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Muske clanove foruma,oslobadjam te obaveze![]()
a tako znači,onda ja čipam vino za bambus!
Ti ili nimda !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Izvorno postao cyber
votever!
heheheh treba li tortu pravit:?)))))))))))
Ako umes,moze![]()
Evo za 7 dana je okupljanje,ima da dođemo u što većem broju
U pa blizi se laganini i to jos mec Cro Cop s Fedorom mamora da budemo gore!!
Kad je meč
28.8.................
.....cute but psycho.....
a kaj nemože malo kasnije recimo devet,deset?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ajde, ja ću doć*, svejedno "fali ženskih na forumu", tako su mi rekli...
evo ja potvrđujem... dolazimdošo s mora prije prediđenog
![]()
a dolazim i ja.
ja sam također ovdje 28. !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
i ja sam tu :-)
Lineage 2 user
neka dođu svi!
ukljućujući i mene!
We'll tear your soul apart - Pinhead
Bookmarks