za najlakše probijanje algoritma su potrebna tri bona u nizu serijskih brojeva (dakle npr. 555 555 5551, 555 555 5552 i 555 555 5553). ovo kad imaš bonove sa ful različitim serijskim brojevima si možeš njima obrisat ...
dakle, ako vam se krši zakon i nemate pametnije posla, skupite se i tražite serijske brojeve u nizu. svega tri kartice su potrebne i otkrit slijed mijenjanja brojeva je mačiji kašalj
no morate upamtit: vip/t-mobile će znat da si štancate račun jer imaju servis za praćenje trajanja kartica/obnavljanja računa koji sigurno ima i oblik obavještavanja ako se račun prečesto i previše puni (kog vi znate da je ikad napuni račun sa recimo 1000kn? ko je na to spreman bi prije uzeo petplatu neg bonove)
dakle, ako razbijete algoritam, nabavite si neki srot mobitel i neki novi broj s kojim vas se ne može povezat, nabijte račun i brzo spozdite te novce s računa (kupujte ko mutavi s mPAY), i nakon kupovine bacite mobitel i karticu u smeće il u neku vodu jer pronać vas dok nosite upaljen mobitel zahtjeva par sekundi...
znam, neko je pomislio "a zakaj bi ja morao odmah naštancat sa gro para račun? mogu ja bit pametan i štancat sa malo para..." ista fora ko i sa puno para jer, onog trenutka kad vip/t-mobile primi nečiju pritužbu da mu je novi bon već iskorišten, će prvo pogledat serijski broj tog bona i pogledat ko si ga je naštancao.
i ako vam sve to čak i uspije, živite u strahu da vam neće niko pokucat na varat pošto ste razbili skupi algoritam koji će zahtjevat povlačenje svih bonova baziranih na tom algoritmu, a to bi providerima mobilnih usluga izazvalo mnogo glavobolje

Odgovori uz citat
. zakon to tebi ide sa šiframa....

Bookmarks