Koliko je to malo novaca?Izvorno postao chop
Bok
Prijatelj mi je kupio za vrlo malo novaca sx1 koji se ne da upaliti sa namjerom da ja to popravimIzgleda da je stvar malo kompliciranija nego sto smo mislili
, ja sam probao sa winswup FW ali kad trebam stisnuti kratko crvenu tipku nista se ne desava. Ista stvar i sa Freia-om. Meni se cini da bi trebalo napraviti testpoint.
E, sad. Moja zamolba je da mi preporucite nekog dobrog servisera u zagrebu koji bi mogao napraviti testpoint ako bude potrebno.
Hvala!
Koliko je to malo novaca?Izvorno postao chop
--
. [Lejzermaster]
pokusaj prvo ovako - http://www.siemensfreaks.com/php/sx1.php (com kabel mora naravno biti ne originalni ili modificirani...)
maraschino - PTICICA
200kn, sta je previse ako ne uspijem osposobiti mobitelIzvorno postao Fabi
![]()
@3aTmr
Na to sam mislio kada sam rekao da sam probao swup. Poslije poruke connect bootbox stisnem crvenu tipku ali se nista ne desava, odnosno izbacuje error SW-update not successful.
Imate jos koju ideju ili dobrog servisera?![]()
pa ak ga ne popravis za dijelove mos dobit sigurno vise od 200kn tako da si opet u plusuIzvorno postao chop
Resistance is futile. You will be assimilated!
Vjerovatno imas pravo ali bi ga ja stvarno htio popraviti![]()
ajde napisi tocno sto javlja kad ga krenes upaliti...
jel puni bateriju?
maraschino - PTICICA
Ja sam jucer trebao kupit jedan za 250 kn, koji isto ne radi..Izvorno postao chop
Mozda je to taj![]()
--
. [Lejzermaster]
Mozda jeIzvorno postao Fabi
ako ga ne uspijem popraviti onda si imao srece![]()
Kada ga probam upaliti ne pokazuje nikakve znakove zivota. Ne puni ni bateriju.Izvorno postao 3aTmr
Ovo bi mozda mogao biti dobar znak, jucer navecer sam ga cuo kako je zapistao zbog prazne baterije. Zar nije to malo cudno?
probaj izvadit bateriju pa je malo duže vremena ostaviti vani pa ju onda stavi pa ga probaj upalit!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Neznam bas...
Probati cu, sigurno nece nista skoditi
Hvala na savjetu
Probao sam ostaviti bateriju vani neki 5min, kad sam je vratio i upalio opet se cuo ton prazne baterije i nistaNaravno probao sam i sa drugom baterijom ali bez uspjeha.
Kad ga probam upaliti dode do neke sitne promjene na ekranu, ali ne zasvjetli.
ok, sve ono s winswup-om ne moze ti pomoci ako ti je baterija prazna...
ili napuni tu bateriju ili stavi drugu koja je bar 75% puna i onda napravi ono sa winswup-om... siguran sam da ce ti to pomoci...
maraschino - PTICICA
Sve ovo sam probao sa punom baterijom i nije pomoglo.
Sada sam uspio flashati mob sa winswup-om tako da sam ostavio samo Egold core kvacicu. E sada bi se mobitel trebao moci upaliti u update modu, ali nece. Imate li kakvu ideju sta i kako dalje?
dali ga ti pališ sa mmc-om ili bez,probaj izvadit mmc pa ga bonda upalit
ali ne cijeli Egold, samo si trebao staviti kvacicu na Core (Egold), a Boot (Egold) trebas ostaviti iskljucen...
maraschino - PTICICA
Probao sam sa i bez MMC-a
@3aTmr tako sam i napravio ali nece uci u update mod![]()
ja nemam više ideja a ako neko ima neka pomogne čovjeku!![]()
![]()
Hvala prijatelju, barem si pokusao![]()
a sto se desava kad pokusas formatirati mob?
maraschino - PTICICA
nista, cak se ni ekran ne pali![]()
a nista, pokreni SST i pokusaj sa Repair opcijom, pa cemo viditi dalje...
maraschino - PTICICA
Bookmarks