Naravno da se nije baš pregledavalo kad se ta tema već otvorila prije nekih mjesec dana, kad je i uvedena usluga.
Dodajte standardnom zvuku slobodne linije odabranu melodiju ili zvuk, te i prije nego što odgovorite na poziv, natjerajte sve koji vas zovu da je slušaju.
Više na http://halo.vip.hr
I da vas upozorim ne stavljajte onu GRATIS melodiju, jer je bezveze. Ako već kupujete neku melodiju pri izboru nastojte da pjesma bude što manje riječita, a što muzikalnija jer se sve skupa jako loše čuju (naravno puno lošije nego na pregledu na webu).
Naravno da se nije baš pregledavalo kad se ta tema već otvorila prije nekih mjesec dana, kad je i uvedena usluga.
evo ja sam si stavio 50 centabaš za mene
![]()
Neeeee, sodome, neeeeeeeeeee! Ubi me s tim!![]()
usluga je puštena prije dva dana.Izvorno postao frish-KI
dobar grah daleko se čuje
kupnja melodija preko vipovog portala je stvarno jednostavna ali moram spomenuti da je potrebno odabrati vrijeme kada melodija počinje i kada završava jel po defoltu je namješteno 00:00 i ako ne promjenite vrijeme na npr 00:02 melodija se nebude čula.
10kn za 3 mjeseca... Aj dobro, probat ću. TBF, recimo.. to mi je nekak ljetna![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a gdje je cronet u cijeloj prici?
u zaostatku![]()
Da dam VIP-u 9.91 kn zato da netko sluša melodiju kad me zove, nema šanse. Ak mu smeta tu-tu nek si fučka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ali kada usporediš cijenu sa jedim mms-om koji prodaju na svom portalu,sličica za 10 kn onda i nije tako strašno.inače,sve bi bilo ok da nema ovog roka od 3 mjeseca
Ma sve su to marketinške fore koje nemaju ama baš nikakvog smisla. Baš za one tinejdžere koji skidaju melodije, sličice, pa se onda zapale i za ovakve gluposti jer je to - IN.
Ozbiljno,to je smrtni grijeh,nemoj se s tim salit,ici ces u pakaoIzvorno postao sodom
![]()
May the Force be with you!
ja sam stavio Džunglu![]()
...ja sam si uštedio 10 kuna...![]()
Stavio ja onu gratis melodiju i da, nije baš nešto. Ali da će se ljudi iznenaditi kad me zovu, to hoće
Ne znam kako vi, ali ja iz one reklame na TV-u nisam uopće skužio o čemu se radi, tek iz vip maga
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Da, to stoji, nije reklama baš nekak to dočarala najbolje... Ispada ko da se onaj kit tamo polomio jer maloj na drugom kraju shopping-centra turbo-glasno zvoni mob![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
mislim da nisu mogli nać antipatičniju spodobu. Spot je manje više slobodnijikao i ostale reklame VIPa ali se na kraju napominje broj službe za korisnike gdje se dobiju sve informacije. malo je grbavo staviti sve informacije u 15 sek.
da sve bi bilo dobro da nema roka trajanja..
kak da kupim besplatu melodiju
Zadnji uredio khideg : 15-07-2005 u 11:19
nemožeš ju kupit![]()
Pošalji GRATIS na 444
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ona lozinka koju sam dobio, jel to svaki out kada ulazim u halo mapu dobijem novu ili šta?
da,zato se i zove privremena lozinka![]()
...takođerIzvorno postao dmi
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam isto veliki štediša
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Bookmarks