A jesi ti kad čuo da su novinari govna koja izmišljaju da bi prodali priču??Izvorno postao Crash~Override
Još bolje mi je bio kada sam otišao na prvu tekmu u životuDinamo-Milan prije par godina i uletim na sjever sa ekipom koja je inače brijala po tekmama, a svi skaču k'o majmuni, a ja umoooooran, a nemreš sjesti jer niš ne vidiš. Drugo poluvrijeme smo otišli do frenda pogledati, nikome se više nije dalo
Ma nisam ja za te utakmiceEh da, još mi je bolje kada čitava tribina oponaša majmune misleći da će time uvrijediti crnce u protivničkoj momčadi, LOL
![]()
A jesi ti kad čuo da su novinari govna koja izmišljaju da bi prodali priču??Izvorno postao Crash~Override
E to je bilo navijanje i pol...urnebes!Izvorno postao gog
...a misliš da se crnci ne uvrijede? Čemu onda žalbe i kazne za klub nakon toga?
Nije da novinari ne izmišljaju, ali ukoliko se dobro sjećam čovjek je bio citiran, a pisalo je i njegovo ime i prezime...
Žalbe i kazne su tu da se pokaže primitivcima da je vrijeme da siđu s drveta i ponašaju se kao normalni ljudi...
eto smanjili su malo cijene karata
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2356625&idnews=8168530
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Za 50 kn...
još uvijek je to bezobrazno preskupo......
za sjever uopće nije puno za gledat jedan brazil ko u vaterpolu SiCG-Mađarska cijene su bile 490kn najjeftinija karta a to je vaterpolo a ne tako popularni nogomet
To bude kao sa onim Bečkim balom.Samo da se ljudi pokažu koliko imaju love,da budu viđeni ,koji nogomet,koji Brazil,kakvi bakrači.
![]()
Bookmarks