Samsung ima slabu podršku za USB kablove, mnogi imaju problema s tim, pokušaj updajtat windowse i reinstalirat, ako ti to ne pomogne, kupi serijski kabel....
edit
(s obzirom da sam dobila poruku da mi je post nesuvisao, pokushat chu reformulirati)
Dakle, nabavila sam e300, data kabl i poskidala i pims&file manager 1.0 te 1.0.0.2, kao i easygprs 2.1.8.
No, nishta. U svim programima mi javlja da je mobitel offline. Osim u pimsu 1.0, gdje javlja da "sim not initialized".
Pretpostavljam po tome da nije problem u vezi moba i kompa, vech u softveru (koji bi kao trebao biti izmedju ostalog za e300).
Takodje, pretpostavljam da nije problem u tome da drajver/kabl/port ne valja jer je prvi put kad sam instalirala easygprs imenik bio uchitan. No, nakon toga nula bodova.
Stalno mi javlja offline.
Pomoch? Ikakva? Vech sam lagano![]()
Zadnji uredio tweak : 08-07-2005 u 08:57
Samsung ima slabu podršku za USB kablove, mnogi imaju problema s tim, pokušaj updajtat windowse i reinstalirat, ako ti to ne pomogne, kupi serijski kabel....
Na stranicama europatrade postoji točan naziv programa za određeni tip mobitela te isti za skinut ,najednostavniji postupak je preko IRDA
za ljene evo link
http://www.et-mobile.net/web/modeli.asp?page=9
sve ljepo piše
i podesiti port naravno
pozdrav
plišani
?-------------?
Prva stvar, da li je data kabl preko USB-a ? ako je, trebaju ti usb driveri.
Drugo Otvoriš pims&file manager i stineš File, pa na Setup, i izabereš port.
To bi trebalo biti to
Super, sad i ja imam isto takav problem, ajd javim zaćas kad sredim to
Bookmarks