Tek sam danas vidio prvu kolu s žutim čepom. Igrat ću, čini mi se OK.
Coca-Cola SMS nagradna igra!!!
Majstori, zanima me igrate li, šta mislite o igri, ima li netko da mu nešto nije jasno, mislim da ću znati odgovoriti.
Šta mislite hoće li sve biti LEGE ARTIS, dakle pošteno, pišite!
Ja sam do sad poslao 4 puta po 5 kodova, prvo izvlačenje je u ponedjeljak 31. ožujka u ponoć na HTV 3.
Tek sam danas vidio prvu kolu s žutim čepom. Igrat ću, čini mi se OK.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Riknut' ćete od ciroze jetre...
Jest' i ja probah ali kad pošalješ pet kodova čeka te iznenađenje tj. glupi komentar ili kako to oni pišu zanimljivost...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Sad bi rekao al je prosto! Poslao sam 2 koda do sad i jako dobro mi ide! Da pukneš!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Treba slati, tko zna, podjelit' će 120 Nokia 3510i, 4 Mazde MX-5 i 2500 bonova od 100 kn.
Ne znam za vas majstori ali nekako osjećam vjetar u kosi, osjećam da ću uletiti u makinu.
![]()
Čudim se da mi nema zappana, da mi pohvali vizualni identitet thread-a, šta nisam to složio jako dobro??
savršeno... nemam riječi prigovora.. keep on![]()
ja ne kužim o kakvoj se to igri radi, još nisam vidio reklame nigdje...
objasnite![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kupi koka-kolu i sve ti tamo piše!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a i ne pijem kolu baš često... dobro, sutra ču kupit
kako vam se da igrati te nagradne igre, shvatite da vi nemozete biti na dobitku jer se tako nagradna igra onima koji je organiziraju nebi isplatila!!!!!!!!
Ako dobiješ pola litre besplatno več si na dobitku.![]()
Ja sam igrao dosta tih koka-kolinih igara s čepovima i NIKAD nisam dobio ništa! Ali ne gubim nadu! Kolu ionako pijem pa zašto ne bi igrao kad su pravila jednostavna... samo šalješ SMS-ove...
jednom davno je bilo isto ono da dobiš pola litre ili litru kole, tak sam ja dobio nekoliko puta...
Prema zakonu vjerojatnosti šanse za dobitak su vrlo male, ali oni koji ne igraju nemaju uopće šansu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
još jedan u nizu poreza za b..... kao i onaj sa lutrijom i BINGOM ona karmela vikne BINGO listić je uplačen na prodajnom mjestu tom i tom ali od silne love nisam čuo ni jednom da se dobitnik javio
a us to COCA COLA je idealna za uništavanje unutrašnjih organa tko ne vjeruje neka popije pola litre pa neka opiše svoje dojmove sa stanjem svog želuca. NAZDRAVLJE
plišani
?-------------?
Koka kola je jedno od najnezdravijih pića. Provjereno. Ali ja je ipak pijem...
znaju to ljudi, ali opet je piju...
to je isto ko i cigarete (sad če mi se pušači bunit) vidli ste one reklame protiv pušenja i one prizore trule jetre ili kaj več...
tak isto i kola...
suzdržavanje od bilo čega je glupo ako se suzdržavaš zbog zdravlja, prvo se bediraš jer ti je tapija vani jer nisi nacugan, pa si nervozan jer ne smiješ zapalit cigaru i na kraju kada dođe vrijeme da se smiješ onima koji se nisu pazili... zgazi te pijani klinac u bemburi od starog na pješačkom prijelazu ili slično...
ljudi radite ono što volite!
Ma ne bojim se štetnog utjecaja Coca-Cole na svoje zdravlje, više se bojim upale sinusa kad budem jurcao okolo sa spuštenim krovom.
ZOOM-ZOOM
![]()
![]()
Šteta što ne stavljaju nagradne igre na ožujsko.
Žuja zakon
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
bilo je ono sa skupljanjem cepova sa slovima,ja sam ih tolko nakupio da sam imo postarinu od 160kn i na kraju sam dobio neku sugavu kapu!
Poslao: Spurio
Šteta što ne stavljaju nagradne igre na ožujsko.
Žuja zakon![]()
ja čekam 24:00htv3
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
i jel netko dobio mozda, nesto?
Bookmarks