lol, tako jeIzvorno postao frish-KI
![]()
ali moraš shvatiti da je irena još u šoku odkako su joj ukrali prvi mobitel![]()
lol, tako jeIzvorno postao frish-KI
![]()
ali moraš shvatiti da je irena još u šoku odkako su joj ukrali prvi mobitel![]()
Mi se tu dopisujemo, a čovjek odavno zapalio na obalu. Bože...
..očajni smo...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja u utorak idem,na cijelo ljeto....baka i deda mi vec 6 godina zive na moru
i komp nosim,nemogu je bez foruma![]()
May the Force be with you!
Nosiš komp... ajme... Mislim i ja bih volio tu i tamo malo zavirit na net dok sam dolje, ali tih dva tjedna ću izdržati bez njega. Duže od dva tjedna baš i ne mogu, počne me nekakva nostalgija vući... Ili možda potreba za tehnologijom.![]()
Ja ću na Mljet. Vele mi da ću bit sretan ako i kotač vidim tamo, a kamoli struju. Ili signal za mob. Mada ću ga ponijet, nikad se ne zna. Post-dva bacit s otoka, iz divljine, možda priključit webcam za malo reality-streaminga... tho zna, možda su na otocima dobre veze, brzi i besplatni linkovi... nikad se ne zna![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Blu to ti ideš na prinudno odvikavanje o tehnologijeIzvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Da, izgleda... Ah well, šta se može... Makar ću SMSat nekome da posta pozdrave u moje ime
Mada ima dotad još mjesec dana.. tko živ tko mrtav dotad.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja picim na more za 2 tjedna i jedva cekam svoj rovinj..obozavam bit tamo.jos idem s curom, ma bit ce prva liga
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ako ti bude trebalo reći dobra mjesta za izlaske javi se ja sam ti dosta po makarskoj i okolo
sretan put i da se dobro provedeš kao ja!!Meni je bilo više nego super!
Hvala Sodom -u kaj je prenesel poruku![]()
@lili: Welcome back!
Ljudi moji kakvo more... More je bilo ok u 5 i 6 mjesecu sad je pišalinaPravo je vrijeme za put prema kontinentu u hladnije krajeve.
Hvala,imaš pravo ,kad smo se vračali išli smo u Rastoke,kak je tam super,dole uz vodu hlad,jedino je vlažnost zraka ono ful,ali svakako pogledati!!!Izvorno postao XLR8R
sretno zeus!!!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Zeus sretan put ,ako ideš na Vir dobro se provedi Sa ovom jahticom na dolasku smo plovili.
http://img1.imageuploader.net/868/Mor.jpg
Zadnji uredio lili : 17-07-2005 u 19:23
Sjetih se kad sam bio na plitvicama ispod onod slapa - vlaga 100%, tako reći voda sve oko tebeIzvorno postao lili
Coool
Sutra kidam u Bosnu, more je postalo pretoplo Drina od 10c će bit dovoljna.. Ljudi pozdrav!!
Sretan Put!!!!i dobar provod!!
![]()
Ja isto sutra idem opet na more tako da vas i ja pozdravljam na malo duže vrijeme
Bookmarks