Dakle proces punjenja je isto kao i kod bilo kojega mobitela! Kada se baterija isprazni, punjac u struju, pa u aparat, za vrijeme punjenja aparati se vecinom ne mogu koristiti! Moguce je i dopunjavanje, jer ja baterija Li-ion, pa joj to ne bi trebalo stetiti! Preporucam da ono sto je baterije napunjena kad dobijes aparat, ispraznis do kraja, a onda ga stavis puniti, barem 5-6 sati (ja nikad nisam izdrzao toliko, ali kazu da je korisno)!
Sto se zamjenskih baterija tice - zaboravi! Dakle opet kao i kod mobitela, nemoguce je i u ovaj aparat umetnuti standardne AA ili AAA baterije, ako zbog niceg drugoga, onda ponajprije poradi razlike u obliku izmedju njegove baterije i navedenih standardnih! Moguce je umetanje dodatne baterije, ako si kupis jos jednu dodatnu Canon NB-4L bateriju (naime takvu istu ces i dobiti sa aparatom), pa onda u aparatu napunis jednu, pa drugu, pa imas jednu rezervnu punu. Ovakvo rijesenje je malo nezgodno i prilicno skupo (ne znam koliko je kod nas takva baterija, ali znam da je u Austriji cca 40 eura)!

Odgovori uz citat
Bookmarks