= Citat = Izvorno postao flea
ok ok shvatia san šta si tija reć...
nego ovaj sd200 jel dobar? mislim kvalitetan? po karakteristikama mi pari bolji od a510... mislim uspoređiva san ih jedino zoom al to mi i nije baš bitno... jel dobar odabir?
Pa u odnosu na A510 ima manje optickoga zooma, nema manuelnih postavki (A510 ima nesto manual.), ali je zato manjih dimenzija, laksi je ima iste mogucnosti movie moda i manje vise svega ostaloga osim manuelnoga moda rada i ima bolji i veci display! Pored navedenoga i "bolje izgleda", ako podrazumjevamo da bolji izgled u ovoj klasi znaci: tanje, manje, sto lakse, sto vise aluminija i metalnih djelova i sto manje izbocenih, korisnih dijelova, za stabilizaciji pri slikanju!

Zakljucak: navedena dva aparata vrlo su slicna, a posto vidim da su ti dimenzije aparata bitne, uzmi bez brige Ixusa, mozda ces njime cak i zadovoljnjiji biti nego sa A510. Pored toga Ixus ti ima i Li ion bateriju, pa ce ti mozda i proces punjenja i dopunjavanja biti jednostavniji, identican onome kod mobitela! U svakom slucaju, koji god da uzmes neces pogrijesiti!