Jesi prebacivao slike na komp, jer me zanima na kaj sliče? Kak je sa slikanjem po mraku?
Promjenio sam svoju ''staru'' 6230 za 6230i i recimo da sam zadovoljan!
U odnosu na 6230 ekran na 6230i je odličan iako možda još malo stisnut,208*208 je sasvim dovoljno i slika je mnogo ugodnija oku.
Kameru ne moram ni spominjat,1.3M učinio je sliku živom!
PTT hmmm, još ga nisam uspio upotrebit pa neznam ni kak to radi???????
Odlična stvar su teme (svima preporučujem msn.nth)
Pišite svoje komentare za 6230 pa bila ona ''i'' ili ne![]()
Zadnji uredio Chessmaster : 17-11-2005 u 23:15
Jesi prebacivao slike na komp, jer me zanima na kaj sliče? Kak je sa slikanjem po mraku?
Bom Chicka WahWah
ja sam najvise odusevljen ekranom i kamerom ..ostalo je sve isto prakticki.
Kaj to i nije jedina razlika, osim malo drukčijeg menija i EDGE-a?Izvorno postao khideg
Bom Chicka WahWah
Znaš šta slike su ti ludnica,još ne vjerujem da mi mob to može,a slikanje u ''sumrak'' je ok uz nocno snimanje ali mogli bi na tome jos poradit!Prava ti je stvar 1h snimanje videa i 1h diktafona!Izvorno postao PhytoSculpt
Ali kvaliteta slike uz normalno svijetlo je odlična![]()
El zna tko kako se postavlje PTT?
to neradi kod nas.Izvorno postao Chessmaster
Ma da koja glupost a mogli bi mukte pricatIzvorno postao sodom
E a sto se tice Nokia PCS 6.6, sra...
Vise ne mogu podesit radio kanale na računalu!El postoji neka nadogradnja?![]()
GPRS se naplacuje ako se ne varam
pogledaj na netu koji je zadnj pc suite,i ubuduče editiraj post a nemoj stavljat 2 zaredomIzvorno postao Chessmaster
Da ne otvaram novi post, daj recite vi koji imate 6230i jel dobra? Da li se može postavit neka slika za background i kak to onda izgleda? I da li se može prebacit neki filmić na njega? Kolko traje baterija i da li se isplati?
ja sam ga vidio u importane galeriji,brijem da je to svijet medija za 2600kn,što se jako isplati,na crno za 1700kn,za te novce se ne može dobiti bolji mob od toga.može se staviti slika,mogu se praciti filmići,ali brijem da sve to bolje izgleda na tvojoj 7610
Ako hoćeš pravi mobitel 6230i sigurno br.1 u klasi (tj. bar po meni)
imam je 2 mj i baterija mi uz puno razgovora drži bez muke nešto manje od 4 dana!
6230 je ok ali ekran je 128x128 ???? nisam baš bio sretan s tim!
A ako imas sliku na bilo kojem pr. 1600x1200 otvara je i bez problema može biti pozadina (ne znam do koje rezolucije otvara slike, ali znam da može puno preko ovog gore) i izgleda odlično!
Što se tiče filmova 6230i zbog memorije,i recimo da je slika vrlo dobra.
Imaš i Mp3, pa za takve stvarčice 6230i je prava stvar ako u nju gurneš 512MB memorija!
A kamera je 1.3MP!
Zadnji uredio Chessmaster : 20-08-2005 u 17:11
ne bi se složio da je naj u klasi,ali je jedan od boljih
Misliš da je SE K750 puno bolji? Uzeo bih ja njega, ali mi je dosta skuplji, tak da mislim ipak uzet Nokiu. A po ovom što je gore napisano mislim da vrijedi tih 1700kn (na crno). Ima netko možda nekog preko koga bih ju mogao uzet, da je sa garancijom?
Znam da to sve izgleda bolje na mojoj pili, ali ipak mislim prodat. Sviđa mi se Series40, a u zadnjih valjda pola godine nisam ni jedan program na 7610 koristio.
e tak je i meni bilo,pa sam 6600 prodao...da se k750 je dosta bolji,je skuplji,a li radije još mjesec dana štedi pa taj uzmi,ma da ako ti je 6230i baš gešmak ,imaš moju perporuku
A da je sad uzmem, ili da pričekam mjesec dana, bu kaj pala cijena značajno? Mislim, jasno je da cijena stalno pada, al mislim da li bude pala zbog novih modela?
...a čuj, 6230i će sad samo padat cijena, a k750i je noviji a i bolji od Nokie... što se mene tiče, uzeo bih k750i ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Znam, al i 500 kn skuplji.. Mislim da ako popi... uzet ću 6100 Vip komplet za 491kn. Tome neće past cijena :-)
Pozdrav
Kako staviti na 6230 soft. od 6230i?? Nemam usb kabel nego usb BT.
Prvi put sam ovjde u vezi Nokije pa nemam pojma!
ne mozes ga staviti.softverski su potpuno razliciti.
Hardverski...Izvorno postao zmija
![]()
Bookmarks