Da li je ovo normalno:
u 6230 imam 256mb-ajtnu DV karticu (Kingston) i imam par problema koji se nekad javljaju:
- dosta često kad "probudim" mob iz standby-a (iz onog dig. sata...) i brzo uđem u Gallery ne očita mem.karticu. Tada moram izaći iz galerije i opet ući. To me recimo živcira kad hoću nesto slikati brzo, tada jednostavno promjeni path od definiranog foldera za kameru na svoj defaultni jer inače mi je folder za fotke na kartici a pošto je ne očita odmah.. Znate već..
- Na kartici recimo imam jedan folder i uđem u njega. Tamo ništa ne radim i ne mičem joystick nego stoji na jednom fileu nekih 10-15sek. Kada odem back, ne izlista mi fileove na rootu, kao da je kartica prazna.. Tada opet moram izaći u galeriju i opet ući.
- Nekad mi se prilikom zooma slike fotkane mobom mob resetira (ugasi se ekran i vrati se na početni ekran)
- I najgore za kraj što sam doživio 3 puta i nadam se nikad više. Mob nekad jednostavno ne vidi karticu, ne pali restart nego moram vaditi karticu i kao u starom nintendu puhnuti u kontakte i sve sklopiti.
Ima li netko sličnih problema?
BTW ovi problemi su samo s tom 256mb karticom, ona od 32mb radi savršeno...

Bookmarks