Nisam htio nabijati to na nos.
Htio sam napisati "moj je manji od vaseg" ali zbog mogucih krivih tumacenja, morao sam napisati mp3 player.

Za 3 godine cemo svi imati PSP ugradjen u podlakticu i slusalice ugradjene u mozak.

Mislim da je dobro sto postoji velika konkurencija u svijetu jer to tjera dizajnere i sve ostale da idu naprijed i razvijaju nove tehnologije.
Iako ne volim globalizaciju i unistavanje malih obrta, na neku ruku je to dobro

I ja imam iPod shuffle (jer sam ga dobio besplatno na Iskonu, inace ga ne bi kupio) i super je napravica, ali ipak je to sminkeraj bez nekih posebnih funkcija.

I tako ja koristim svoj cool Sony mp3 i bas razmisljan kako je necujan rad HDD-a. Problem je u iPodu sto iako je sminkerski nastrojen, onaj veliki luft koji istane na zadnjoj strani je shit.
Kad malo kucnete po toj strani cujete kako ozvanja supljina, dakle vjerojatno je mogao biti i manji ali Apple nije bog-zna-koji-proizvodjac-hardvera pa neke stvari nisu dobro rijesene.

Sony mp3 je u aluminijskom kucistu i svaki milimetar je popunjen tako da su sve ugurali u jako mali paketic.
Takodjer iPod je gradjen tako da je HDD i baterija jedan iznad drugoga poput katova. Zato je visi. Dok je Sony napravio tako da je proizveo super bateriju koja je tanka i traje i traje i stavio ju je ispred HDD-a. Time je dobio debljinu istu iPod-u ali je i nizi od iPoda bas zbog navedenog razloga.

Jos sam nesto skuzia, kad ne koristis iPod on ode u Sleep Mode, dakle nije potpuno neaktivan. To je dobro jer se onda opet brzo upali i nema cekanja ali je problem jer to ipak malo trosi bateriju cak i dok se NE koristi.
Kod Sonya mislim da se on potpuno ugasi. Ne ide u Sleep Mode. To uopce ne strosi struju ali zato treba malo cekati 3sec ili 2 dok se ne upali potpuno.
Sto se tice brzine preglednika i listanja, tu su negje na istom.

Dakle, opet govorim da je Sony HD5 jeftiniji od iPod minija i ima recimo, SAMO 12GB vise mjesta!