Da li ti sada snima na obične CD-e?? Ja sam imao sličan problem, na obične je snimao bez problema, ali na RW nije išlo.
Pokušavao sam sve i svašta i tek kada sam promijenio verziju Nere, proradilo je.
Poludjet ću, niti jedan cdrw mi ne želi spržiti! Imam 4 Verbatimova rw-a koji su dosta puta prženi već, ali još rade (isprobano kod frenda na dvd pržilici)
Možda je netko vidio/imao ovaj problem, pa da opišem situaciju:
Obrisani medij napunim fileovima i sve kao i uvijek stavim da se prži. On krene, ali odmah na početku i stane neko vrijeme i izbaci u onom status baru "Invalid block address"Moram napomenuti da mi je uspio snimiti eProformanceov rw...
Ovakav problem sam imao i prije reinstalacije windowsa. Tada mi je nekad izbacivao i "Overlapped command attempted". I tu su problemi nastajali na istim rw-ima pa čak i na običnim cd-ima!
Do prije neki dan je sve radilo ok, čak sam i kupio 2 nova Verbatima ali ne pali.. Probao reinstalirati Nera - isto. Pomozite, nemam više mjesta na disku![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da li ti sada snima na obične CD-e?? Ja sam imao sličan problem, na obične je snimao bez problema, ali na RW nije išlo.
Pokušavao sam sve i svašta i tek kada sam promijenio verziju Nere, proradilo je.
Ne može snimiti ni R ni RW.. Danas sam restorao image sistema od instalacije windowsa (čisti image sa driverima) i instalirao Nera i normalno je snimao i na one stare RW-e i na nove. Znači nisu cd-i u pitanju (pisao sam o tome u postu iznad).. Hardware je u redu, driveri su isti u oba slučaja (za mbo i ostalo..).. Ostaje pitanje softwarea.
Neznam više što bi, nemogu reinstalirat sistem jer mi treba..
koji Service pack imas mene je nero isto prije zezo sa sp2.
Resistance is futile. You will be assimilated!
SP1. Uvijek ista konfiguracija windowsa..
...si probao novi Nero instalirati???
Nemam nikakav osim 6ice (sa pržilicom ga dobio) i nekog 5.5.9.9. verzije.... Vidiš budem njega probao pa javim.
Ajde, probaj pa javi, pa ćemo i Neru 6.6.0.1. bubnut - meni radi na XPSP2 bez beda sa svim...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...evo ja sam ga oprašio (nešto mi je u zadnje vrijeme Alchohol 120% opako prirastao srcu i ujedno podebljao kolekciju CD-a) i radi kao da je legalan...![]()
Izvorno postao BlueDevil
I meni 6.6.0.1. radi sa SP2 bez problema. Pokušaj sa drugim verzijama pa ćeš vidjeti da li je Nero u pitanju. Imam i 6.6.0.3. ako ništa ne upali javi pa ćemo ga uploadat negdje.
Pozdrav.
Probao sam Nero Express 5.5.9.9. i Nero Exp. 6 (prva šestica, znači stariji od vašeg 6.6.0.1.) - ništa!
100% ga nešto drugo zeza.. Neka kombinacija programa, neznam.. Na čistom sistemu sve za 5 radi. Eto neznam više, moram se strpit koji mjesec pa ću sve reinstalirat. Ako vam nije problem možete uploadat i taj nero (može i na mail ).
Stvarno svima hvala na trudu!
Provjeri si ASPI drivere...
A malo je glupo da ti netko šalje nero na mail kada ga možeš skinuti sa službenih stranica...
JA sam ga baš htio mailat, ali je 33MB, a ne smijem baš ubit link u radno vrijeme![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...ili je neki od .dll-ova podivljao - meni u takvim slučajevima pomaže kompletna deinstalacija (s brisanjem foldera) pa sve nanovo - naravno nekad je poteškoća ako imaš samo DVD-rom ali kad to skužiš djeluje vrlo demotivirajuće...
@gog: nemam aspi drivere...
@Bluedevil: nemoj mailat, sad i ja gledam, stvarno se ne isplati. Pitat ću nekog ako mu se da nek skine... ako niš drugo strpim se još malo.
@dmi:Može bit i to, danas sam ga ponovo instalirao i čisto da probam iz safe-moda radi li od tamo - spržih 2 cda![]()
Ništa, odustao sam od svega, vratio sam stari image i podesio sve iz početka.. Zasad je ok, radi ko urica!
Hvala svima na savjetima, a sad idem izvršit vudu obred nad nerovim cdom...
...nadam se da ideš na širi obred sa pijetlom jer onaj okljaštreni mi nikad nije pomogao sa CD-ima...![]()
Eto, oni koji se sjećaju znaju da sam imao problema sa Nerom (tada sam mislio da pržilica rikava) i samo bi htio reći u čemu je bio problem.
Nero mi dan danas radi ko urica iako na kompu koristim sve isto kao i za vrijeme kad je radio probleme. Jedina razlika u odnosu na prije, a za koji smatram da je 99% krivac ovog problema, je IDE SW Driver koji se dobije uz nForce drivere za matičnu ploču. On navodno rasterećuje proc i ubrzava IDE komunikaciju bla bla...
Uglavnom otkad sam ga odbio instalirati prilikom instalacije drivera sve radi super! Obred nije bio potreban![]()
...dobro je da si konačno uspio sredit i što si nama napomenuo u čemu je bio problem...Izvorno postao XLR8R
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A novi firmware?
@Eminem: problem sam sređivao oko 2mj. i mislim da bi bio red da iznesem rješenje
@smsfreak: nije mi se dalo zezati s tim... Iako je na kraju problem najvjerojatnije u klanju među softwerom na kompu..
Ovako... Kupio sam Pioneerovu dvd pržilicu i nije mi htjela pržiti, dvaput sam je vračao i mijenjao za novu (bila je dijagnosticirana kao da nije ispravna). Da bi na kraju dobio povrat novca. U drugoj trgovini kupio sam novu LG. Niti ta neče ispržiti niti vraga. I sad i prije mi je javljen agreška kao...
couldn't perform end of disk-at-once
...uglavnom na tu foru! I nemam pojma kaj je to!![]()
Tu grešku mi javlja nero, a ostali softwarei javljaju isto neku grešku!![]()
Da stavim print screen pa da vidite u potpunosti kaj javlja?
Hvala
Bookmarks